Ontwapenende video

Heerlijk, dit: vier oude mannen gaan voor het eerst in drag

Leestijd: < 1 min

Bill, Jessay, Robert en Mick zijn vier heren op leeftijd. Ze staan voor een grote uitdaging: ze gaan zich voor het eerst verkleden als vrouw. Bill lijkt er een beetje tegenop te zien, maar de andere drie zijn meteen razend enthousiast. En dat werkt aanstekelijk. Bekijk deze ontwapenende video!

Er komt nogal wat bij kijken als je drag echt goed wil aanpakken. Zo moet al je lichaamshaar eraf (Robert: “Begin maar met m’n schaamhaar.” Bill: “Van mijn snor blijf je af! Die heb ik al vijftig jaar.”). Een compleet team zet de heren vervolgens in de maquillage en hijst ze in prachtige kostuums. Tussendoor bekijken ze scènes uit RuPaul’s Drag Race om inspiratie op te doen.

Intussen hebben de heren de grootste lol met het verzinnen van een goede drag-naam. En hoe sletterig ze zullen worden als ze uit de metamorfose komen: “Ik zei koket, niet cock-ket!” “I don’t strut. I just grind my ass around.” En over het wegtapen van de penis: “Dat ziet er heel erg pijnlijk uit.” En ook voor het lopen op hakken wordt gevreesd.

Het resultaat is verbluffend, je herkent de heren niet meer terug. Zelfs Bill gaat helemaal uit z’n dak:

Powered by Labrador CMS