Zien: Glennis Grace weer een ronde verder in America’s Got Talent

Gaat ze naar huis met 1 miljoen?

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 08 augustus 2018

Het was eind juni toen niemand minder dan ‘onze’ Glennis Grace met een nummer van Whitney Houston auditie deed voor America’s Got Talent. Nu is er eindelijk een follow-up. En wat voor een. 

Tijdens de tweede show van America’s Got Talent zingt Glennis het lied ‘Nothing Compares 2U’ van Sinéad O'Connor en eerder Prince. Shocking! Geen nummer van Whitney Houston dus. Dat was op aanraden van jurylid Mel B.

In het filmpje kun je zien dat ze glansrijk door gaat naar de volgende ronde, waarin ze het op moet nemen tegen zes andere kandidaten.

Nog wat leuke weetjes voordat we naar de video gaan: America’s Got Talent wordt wekelijks bekeken door ruim 12 miljoen Amerikanen en is een van de best bekeken programma’s van dat land. Daarnaast kan ze 1 miljoen (!) dollar winnen. Het is dus maar de vraag of we Glennis ooit in ons landje terug gaan zien...

Tijdens haar auditie presenteerde Glennis zich als 39-jarige moeder die het leuk vindt om te zingen. Over haar uitverkochte shows met The Ladies of Soul en haar Whitney Houston-concert geen woord. Achteraf zei ze bij RTL Boulevard daarover dat ze die dingen wel verteld had, maar dat ze eruit geknipt waren door het programma.

Bekijk hieronder nog een keer haar auditie.

Advertentie

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine #90

Deze keer: Nicolaas Veul, kale knapperds en de mannen van Queer Eye

Neem een abonnement

Geef cadeau