Lang leve autotune!

Luister hier naar Cher – ‘Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)’

09 augustus 2018, Winq redactie, 2 minuten

Cher heeft een compleet album opgenomen met ABBA-covers, dat binnenkort verschijnt. Morgen komt de eerste single uit. Luister hier alvast naar een fragment van ‘Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)’.

De vorige ABBA-revival is alweer een tijdje geleden, maar het lijkt erop dat het Zweedse hitkwartet wederom terug is van weggeweest. Waren het ooit Erasure en de A*Teens die de ABBA-hits van weleer bekendmaakten bij een nieuw publiek, deze keer is het good old Cher die een rijtje evergreens van ABBA heeft opgenomen.

Aanleiding was natuurlijk haar verschijning in Mamma Mia, Here We Go Again, het vervolg op de musicalfilm uit 2008 dat onlangs uitkwam. Vanonder een blonde pruik zong ze Fernando en dat smaakte kennelijk naar meer (geld). Sorry, gemeen, want het is natuurlijk gewoon slim van Cher om juist nu met een ABBA-plaat te komen.

Eerder deelde Cher al de tracklist van haar ABBA-album. Dit zijn de negen nummers die ze bekendmaakte, waaronder ‘Momma Mia’ 🤣 en ‘Chiquititta’ 🤪.

72 jaar is Cher inmiddels en voor de eerste single van het album zoekt ze steun bij autotune, haar goede vriend met wie ze in 1998 een enorme hit scoorde met ‘Believe’. Het resultaat klinkt fantABBAlous, oordeel zelf:

In Mamma Mia, Here We Go Again zong Cher 'Fernando', samen met Andy Garcia: 

Bron: Attitude

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 111

Deze keer: The Daddy Issue staat in het teken van wensvaders, plant daddy's etc.

Neem een abonnement

Geef cadeau