Video

MTV Awards: Jennifer Lopez wint oeuvreprijs en zingt. Live!

Leestijd: < 1 min

Jennifer Lopez stal de show tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards in New York. In een medley van tien minuten liet ze twaalf hits horen. Ook won JLo de Michael Jackson Vanguard Award voor haar complete oeuvre. Hier de beelden!

Het jaarlijkse prijzenspektakel werd de vorige week overleden Aretha Franklin herdacht door Madonna, wat niet bepaald in goede aarde viel: de speech ging meer over de Queen of Pop dan de Queen of Soul.

Maar dat was natuurlijk niet het hoogtepunt van de avond. Naast optredens van Nicki Minaj en Ariana Grande was Jennifer Lopez te zien met een medley van ruim tien minuten. Dansers, kostuumwissels, een gastoptreden van rapper Ja Rule en het feit dat Jennifer live zong, waren de hoogtepunten van haar show.

Deze tracks liet ze horen: ‘Waiting For Tonight’, ‘Get On the Floor’ (met dat Lambada-stukje), ‘Dance Again’, ‘Ain't Yo Mama’, ‘El Anillo’, ‘Love Don't Cost a Thing’, ‘Get Right’, ‘All I Have, ‘Jenny from the Block’, ‘I'm Real’, ‘Ain’t it Funny’ en ‘Dinero’.

Voor haar complete werk kreeg Jennifer de Michael Jackson Vanguard Award uitgereikt. Ook won ze een prijs in de categorie Beste Samenwerking, voor haar hit ‘Dinero’. Hier het overzicht met de winnaars in de belangrijkste categorieën:

Beste video: Camila Cabello, ‘Havana’
Beste artiest: Camila Cabello
Beste Song: ‘Rockstar’, Post Malone met 21 Savage
Beste nieuwkomer: Cardi B
Beste samenwerking: ‘Dinero’, Jennifer Lopez met DJ Khaled & Cardi B
Beste pop: ‘No Tears Left to Cry’, Ariana Grande
Beste hip hop: ‘Chun-li’, Nicki Minaj
Beste Latin: ‘Mi Gente’, J Balvin and Willy William
Beste dance: ‘Lonely Together’, Avicii met Rita Ora
Beste rock: ‘Whatever It Takes’, Imagine Dragons
Beste video met boodschap: ‘This is America’, Childish Gambino
Beste zomerhit: ‘I Like It’, Cardi B met Bad Bunny and J Balvin

De complete lijst vind je hier. Bekijk het optreden van Jennifer Lopez en haar speech:

 

 

Powered by Labrador CMS