Diva MayDay tipt

De queer weekendtips van Diva MayDay

Weekendplanner

23 augustus 2018, Winq redactie, 3 minuten

Ook deze week neemt een bekende nachtvlinder de weekendplanner van Winq over. En wat voor een. Diva MayDay vertelt je waar je moet zijn de komende dagen. 

Utrecht, are u ready?

Pann heeft eigenlijk geen uitleg nodig, dat feest is al zo lang een begrip in Nederland. Deze vrijdag vindt in de Helling in Utrecht de volwassen 25+ versie plaats. Lekker poppie en hitjes van vroeger en nu.”

24 augustus - De Helling, Utrecht

queer-weekendtips-mayday
Foto: Pann

10 jaar Manjefiek

“Een feest dat je echt niet mag missen dit weekend is Manjefiek. Daar draai ik zelf ook en word ik bijgestaan door vocaliste Miss Bunty. Het feest is een officieel onderdeel van The Hague Rainbow Festival. Deze editie pakt het uit met een mega strandparty in Scheveningen bij beachclub Colorado Charlie. Als jullie langs komen, zeg dan zeker even gedag!”

25 augustus - Colorado Charlie, Den Haag

de queer weekendtips van mayday

YOLO!

“Natuurlijk kun je ook je lol op in Amsterdam. In Club Yolo aan de Amstel bijvoorbeeld. Daar kun je dansen en sjansen op muziek van DJ Lady Deep en Benjamin tijdens Scandal Ibiza. Misschien heb je er al een beetje van geproefd tijdens Scandal Ibiza op de Dam tijdens Pride, die extravagante avond gaat nu verder in Club Yolo.”

25 augustus - Club Yolo, Amsterdam

queer-weekendtips-mayday
Copyright: Prisma Compositional

Op naar de trut

“En voor de zondag? Thuis op de bank met een heerlijke Netflix serie! Maar voor de die hards uit onze stad kun je natuurlijk naar de Trut, sinds 1985 hebben die de langslopende gay en lesbian avond van Amsterdam, dat weet ik omdat dat mijn geboortejaar is, haha!

26 augustus - De Trut, Amsterdam

Tijd voor bingo!

Nog niet genoeg en meer zin in in mee jolijt en vermaak? Ga dan dinsdag naar Café The Queen's Head op de Zeedijk. Waar Coby van Dam, Tabitha of onze Belgische collega Ivana de bingo de bingo hosten. Dat is altijd grappig! En wie weet ga je wel naar huis met 100 euro. Of een dildo… ik heb die al een keer gewonnen… een reserve ook trouwens ;)”

28  augustus - Café The Queen's Head, Amsterdam

Coverbeeld: Jochem van der Putten

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau