Video

Bekijk de trailer van A Moment in the Reeds

Leestijd: < 1 min

A Moment in the Reeds verschijnt binnenkort op dvd. Dit liefdesverhaal over de Finse student Leevi en een Syrische vluchteling die komt werken voor de vader van Leevi. Bekijk hier de trailer.

Bioscoopsgewijs staan we alweer een tijdje droog als het gaat om gay liefdesdrama’s. Love, Simon stamt alweer uit april en later dit jaar komen er maar liefst twee films uit waarin conversietherapie centraal staat: The Miseducation of Cameron Post en Boy, Erased. Voor wie dat te zware kost vindt is er het romantische drama A Moment in the Reeds, dat binnenkort op dvd verschijnt.

De Finse film werd al eens vergeleken met God’s Own Country. De hoofdrol van Leevi wordt gespeeld door Janne Puustinen, die eerder was te zien in Tom of Finland. Leevi keert vanuit Parijs terug naar Finland om de zomer bij zijn vader door te brengen. Daar helpt hij hem het vakantiehuis op te knappen.

Wanneer extra hulp nodig is bij de verbouwing, huurt vader een Syrische asielzoeker in die Tareq heet (een rol van Boodi Kabbani). Wanneer Leevi’s vader naar de stad vertrekt, bloeit er iets moois op tussen Leevi en Tareq.

A Moment in the Reeds is gemaakt door regisseur Mikko Makela. De film was in maart al te zien tijdens de Roze Filmdagen. Medio oktober komt de film uit op dvd. Hier de beelden uit de trailer.

Bron: Attitude

Powered by Labrador CMS