Eyecandy!

Dit zijn de vier redenen om GTST te kijken

27 augustus 2018, Winq redactie, 3 minuten

Het duurt nog maar een weekje en dan start alweer het 29e seizoen van Goede tijden, Slechte tijden. Komt Aysen over haar gefaalde bruiloft heen? Overleeft Loes de val? En gaat het wel allemaal goed met ons Laura? We gaan het zien. Hier vast de vier redenen het nieuwe seizoen vanaf 3 september (weer) te gaan kijken. 

Wat die vier redenen dan zijn? Dat zijn Flo, Rover, Daan en Carlos. De vier nieuwe aanwinsten van GTST. Ze rollen vanaf de start van de serie in bestaande verhaallijnen.

Oppassen Lucas

Roel Dirven speelt vanaf komend seizoen de rol van Flo Wagenaar in de serie. Op zijn Instagram zagen we al flink wat foto’s met Ferry Doedens (die de rol speelt van Lucas Sanders). In de serie krijgen de twee hoogstwaarschijnlijk een relatie, 'waarbij het leven van Lucas op z’n kop gezet wordt'. Roel speelde eerder rollen in Het Huis Anubis en was de knappe tuinman in Gooische Vrouwen 2.

Nog een leuk feitje: Roel was al twee keer eerder te zien in de serie. In 2012 als Bas van Dam en in 2016 als Henk Hooijmans. Toen maar eenmalig, het is te hopen (voor ons vooral) dat hij nu wat langer blijft plakken.

Rover is terug, maar dan anders

Het karakter Rover Dekker is niet nieuw, die rol werd van drie jaar lang gespeeld door Buddy Vedder. Vanaf september zit er wel een nieuw hoofd op Rover: die van Floris Bosma. Hij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en werd met zijn band Blupaint, waarvan hij de gitarist is, uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Eerder speelde hij de hoofdrol in de film Sing Song.

Tijd van onbezorgdheid is voorbij

Aldus de woorden van Joey Ferre, die de rol van de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez gaat spelen. Geen onbekende man: hij speelde al in musicals als Saturday Night Fever, Grease en in The Full Monty. Ook hij is natuurlijk belachelijk knap en een aanwinst voor de serie. 

Rechercheur Daan

En dan hebben we Dorian Bindels nog. Ook hij speelt een nieuwe rol in de serie, die van rechercheur Daan Stern. Hij krijgt al snel een oogje voor Aysen, juist, de dame die voor lul is gezet tijdens haar bruiloft. We gaan zien of het wat wordt.

Dorian speelde in 2011 al een kleine rol in de serie en was te zien in SpangaS en in de musicals Soldaat van Oranje en Soof de Musical.

Goed. Nog een keer samen dan:

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 108

Deze keer: Michiel van Erp, de dragscene van Taiwan en de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau