Michiel Huisman speelt in nieuwe horrorserie op Netflix

The Haunting of Hill House

Leestijd: < 1 min

Hunk from Holland Michiel Huisman timmert behoorlijk aan de weg in de States. Vanaf 12 oktober is hij te zien in een nieuwe Netflix-serie met de naam The Haunting of Hill House. Het is een horrorserie op basis van het boek van Shirley Jackson uit 1959.

Michiel Huisman (37) woont alweer jaren in de Verenigde Staten, in New Orleans om precies te zijn. Na bekende hitseries als Treme, Nashville, Game of Thrones en Orphan Black is hij nu te zien in The Haunting of Hill House.

In de serie speelt Huisman de rol van Steven Crane, die boeken schrijft over paranormale onderwerpen. Een van die boeken gaat over het huis waarin zijn familie een tijd heeft gewoond. Ze groeiden op als kinderen in wat later het beroemdste spookhuis van het land zou worden.

Eenmaal volwassen komen ze na een tragedie weer samen om de geesten uit het verleden te confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken anderen echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House.

De serie bestaat uit tien delen. Naast Huisman spelen Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw en Julian Hilliard mee in The Haunting of Hill House.

Hier zie je de teaserpromo van de serie, waarin – heel spannend – eigenlijk helemaal niets te zien is, op wat knipperende schemerlampen na. Dus we moeten nog even wachten op het echte werk, tot 12 oktober dus.

Powered by Labrador CMS