Matt Bomer speelt de love interest van Will Truman. Op Instagram schreef de Magic Mike-acteur al hoe enthousiast hij is over zijn gastrol. “Het is moeilijk te beschrijven hoe surreëel het is om op een set te staan met deze fenomenale cast, die al bijna twintig jaar deel uitmaakt van mijn leven. En hoeveel ze hebben bijgedragen om een cultuur te creëren die direct invloed heeft op hoe ik leef. Het zijn de aardigste mensen om mee te werken.”

Over Eric McCormack, die Will speelt, werd gisteren bekend dat hij een ster krijgt op Hollywood’s Walk of Fame. Die komt te liggen naast de ster van Debra Messing, Grace in de serie. Op Twitter schreef McCormack: “Het lijkt me heerlijk dat er straks over me heen wordt gelopen.”

Een andere gastrol in de serie is voor Adam Rippon, die begin dit jaar bekendheid verwierf met zijn deelname aan de Olympische Winterspelen. De kunstschaatser is al net zo enthousiast als Matt Bomer over zijn deelname aan het programma. Over zijn rol is nog niets bekendgemaakt.

Andere gastrollen zijn weggelegd voor David Schwimmer (Ross uit Friends), die het liefje speelt van Grace, en Chelsea Handler. Wie ook terugkeert is Minnie Driver, de stiefdochter van Karen Walker.

Het nieuwe seizoen van Will & Grace gaat in de VS van start op 4 oktober. Als het goed is volgt TLC Nederland een week later.