Tom Daley en Dustin Lance Black verwelkomden in juni een zoontje in hun leven met de naam Robert. Pampers heeft ze gevraagd als merkambassadeurs om een nieuwe Pampers Pure-lijn aan te prijzen, die bestaat uit luierbroekjes en billendoekjes.

Op Instagram laten de twee zich lyrisch uit over de Pampers-producten. Dustin Lance Black raakt in vervoering van de plantaardige materialen en het premium katoen dat is gebruikt voor de nieuwe wegwerpluier.

Tegelijkertijd valt Tom Daley in katzwijm voor de billendoekjes. “Ze zijn amazing! Ze zijn geïnspireerd door de natuur en het design is super cute! En ze houden Robbie droog, zoals het moet.”

Het design is overigens voorzien van superschattige luiaards, die in popvorm ook weer een rol spelen in de promotiecampagne. Of het de eerste campagne van Pampers is met een homostel? We tikten ‘Pampers Gay’ in bij Google, maar de eerste zoekresultaten leidden echter naar héél andere praktijken.

Intussen werken Dustin en Tom aan een documentaire voor de BBC over hun zoektocht naar een draagmoeder, de zwangerschap en het vaderschap dat daarop volgde. Ook gaan ze in op de negatieve kritiek waarmee ze te maken kregen.

Hierbij de Pampers-plaatjes van Dustin en Tom en voor wie dat te zoet is: we hebben er ook wat sexy sportfoto’s van Tom onder gezet.