Foto's kijken

Hot op Instagram: de mannen van Expeditie Robinson

31 augustus 2018, Winq redactie, 4 minuten

Niet eentje, maar een heleboel mannen deze keer, in onze rubriek Hot op Instagram. Gregory Sedoc, Donny Roelvink en nog een paar knapperds zijn vanaf donderdag te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Hier hun mooiste Instagram-foto’s.

Toine van Peperstraten

Met zijn vijftig jaar is Toine niet eens de oudste kandidaat, die eer gaat naar Johnny Kraaijkamp Jr., die 64 jaar is. Toine deed eerder al eens mee aan Wie is de Mol?, dus reality is hem niet helemaal vreemd. Leuk weetje over Toine: hij is fan van Kylie Minogue.

Donny Roelvink

Het jongere en iets bravere broertje van Dave, die in een eerder seizoen al eens te zien was. Donny zat zelf in Temptation Island Vips en schittert vooral in realitysoaps waarin de Roelvinkjes centraal staan.

Steven Brunswijk

Deze cabaretier werd bekend onder de naam Braboneger. Die naam heeft hij nu naast zich neergelegd. Wel maakte hij nog een tv-programma met de titel De Braboneger Verkaast, waarin hij dingen deed 'die alleen blanke mensen doen, zoals Oktoberfest, skiën en kamperen'. 

Jody Bernal

Zijn grootste hit is nog altijd 'Que Si, Que No'. Vorig jaar zomer stond hij wederom in de top tien met zijn cover van 'La Colegiala'. Jody heeft meegedaan aan heel veel BN'er-programma's, waaronder Sterren Springen en Sterren Dansen op het IJs.

Josylvio

Deze Nederlandse rapper heet eigenlijk Joost Dowib en nam in korte tijd een lange lijst met singles op. Hij werkt veel samen met Kempi, Latifah en Esko. 

Een bericht gedeeld door Josylvio (@josylvio) op

Een bericht gedeeld door Josylvio (@josylvio) op

Tony Junior

Tony Junior werd geboren als Tony Claessens en is de zoon van Tony Peroni, die drummer was bij Het Goede Doel. Tony Junior is deejay en scoorde zijn grootste hit tot nu toe met 'Get Down', dat hij samen met DJ Tiësto maakte.

Gregory Sedoc

Deze voormalige hordenloper is nog regelmatig te zien bij Studio Sport als deskundige op het gebied van atletiek. Ook is hij actief als trainer.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau