Video

Muziek op vrijdag: Sia overstemt Diplo en een eerbetoon aan alle popdiva’s

Thank God It's Friday!

31 augustus 2018, Jaap Bartelds, 5 minuten

Zangeres Sia, producent Diplo en rapper/zanger Labrinth vormen alweer een tijdje een powertrio met de naam LSD. Hier zie je hun kleurrijke video. Verder kruipt John Duff in de huid van Britney, Madonna, Beyoncé en Mariah.

LSD – Thunderclouds

Na ‘Genius’ en ‘Audio’ is dit alweer de derde single van het trio Sia, Diplo en Labrinth. Een lekker trippy liedje is het met een kleurrijke video vol special effects. Zoals altijd is het stemgeluid van Sia nogal doordringend. Daar hou je van of juist helemaal niet.

John Duff - Girly

Bekend is hij nog niet, deze singer/songwriter en regisseur. John Duff kruipt voor zijn eerste single in de huid van zijn favoriete popdiva's. Het is een mooi eerbetoon geworden aan Madonna, Mariah Carey, Britney Spears, Christina Aguilera en Beyoncé. Let ook op de cameo van Bianca del Rio.

Neneh Cherry - Shot Gun Shack

Op 19 oktober verschijnt er een nieuw album van Neneh Cherry, dat Broken Politics gaat heten. Na 'Kong' produceerde Four Tet ook deze track. 

Ava Luna - Childish

Kunstzinnige dansjes kunnen niet verhullen dat dit klinkt als een kinderliedje. Maar laat dat nou net de bedoeling zijn van Ava Luna. Zangeres Felicia Douglass vertelt: "Dit moest klinken als een vrolijk wijsje dat kinderen meezingen in hun vakantie." 

The 1975 - TooTimeTooTimeTooTime

Wat is zanger Matty Healy van plan, probeert hij het geblondeerde matje een comeback te laten maken? Hij debuteert zijn nieuwe kapsel in de video van dit vrolijk ongecompliceerde liedje.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau