Buren zijn anti-homo: dit stel verft hun huis in regenboogkleuren

Subtiele wraak

Leestijd: < 1 min

Een lesbisch stel in Pennsylvania was het homofobe geklier van hun buren zo zat dat ze hun huis in de kleuren van de regenboog hebben geverfd. Nu hebben die buren tenminste écht iets om zich over op te winden.

Het huis van Lisa en Sherry
Het huis van Lisa en Sherry

Lisa Licata en Sherry Lau wonen in Penn Hills in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Ze zeggen dat ze niet meer door één deur kunnen met hun buren, sinds die erachter zijn gekomen dat Lisa en Sherry met elkaar getrouwd zijn.

De twee krijgen regelmatig homofobe opmerkingen naar hun hoofd geslingerd. Ook zeggen ze dat de buurman hun hond met een luchtbuks heeft beschoten. De man is aangeklaagd wegens dierenmishandeling, maar zelf zegt hij dat hij onschuldig is.

Toen de buren maar niet ophielden, besloten Lisa en Sherry hun tuinhek in regenboogkleuren te schilderen. Ook dat weerhield de buren er niet van om door te gaan met schelden. Dus besloot het koppel om dan maar het hele huis te schilderen.

Op Facebook deelde Sherry een foto en schreef erbij: “We are gay and we are here to stay.” Aan een lokaal tv-station vertelden de dames: “We leven in de 21e eeuw. Wij wonen hier en we gaan niet weg. Onze familie accepteert ons, net als onze vrienden. Wil jij ons niet accepteren? Prima. Ga door met je leven, laat ons met rust en er is niets aan de hand. “

Andere buren staan achter Lisa en Sherry. Sinds hun huis geverfd is, zingen de homofobe buren een toontje lager.

Bron: Attitude

Powered by Labrador CMS