Video: Victoria Beckham maakt zichzelf belachelijk als Spice Girl

Zie je, ze heeft heus wel humor

04 september 2018, Winq redactie, 4 minuten

Ze lacht nooit, maar toch heeft Victoria Beckham gevoel voor humor. Voor het tienjarige bestaan van haar modelabel maakte ze een filmpje, waarin ze weer in de huid kruipt van Posh Spice. En passant zet ze zichzelf en de Spice Girls te kakken. Hier de video!

Ze kijkt er weliswaar bloedserieus bij, maar het is hilarisch om Victoria Beckham allerlei outfits te zien passen die ze droeg toen ze nog bij de Spice Girls zat.

Tegenwoordig is ze succesvol met haar eigen kledingmerk, dat dit jaar tien jaar bestaat. Ter gelegenheid daarvan maakte ze een filmpje voor Vogue, samen met de Britse hoofdredacteur Edward Enninful.

In de video vertelt Victoria met een stalen gezicht hoe iconisch haar outfits waren die ze droeg bij de Spice Girls, en dat ze daarom een van de grootste mode-iconen is. Ze refereert aan enkele hits van de Spice Girls, maar steekt tegelijkertijd de draak met haar eigen zangkwaliteiten.

Wie dacht dat Victoria Beckham een stuk chagrijn is dat nooit lacht, kan dat beeld het beste bijstellen door even naar dit filmpje te kijken met de titel: ‘A decade of elegance’.

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 111

Deze keer: The Daddy Issue staat in het teken van wensvaders, plant daddy's etc.

Neem een abonnement

Geef cadeau