Video

Huwelijksperikelen in Will & Grace: bekijk de eerste promo van het nieuwe seizoen

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 05 september 2018

Op vier oktober is het zover: het tweede seizoen van de Will & Grace-revival gaat van start. In een eerste promo is te zien hoe Will, Grace, Jack en Karen vechten om een huwelijksboeket. Maar van wie?

Het vorige seizoen van Will & Grace eindigde met twee verlovingen: die van Jack met zijn laatste verovering Estefan en een opmerkelijke combinatie: de vader van Grace met de moeder van Will.

In een trailer die NBC naar buiten heeft gebracht, zijn de hoofdrolspelers uit Will & Grace te zien terwijl ze een bruiloft vieren. Van wie, dat is nog niet op te maken uit de eerste beelden, niet van de bovengenoemde setjes in ieder geval.

Eerder werd aangekondigd dat Matt Bomer een gastrol krijgt als love interest van Will. Grace krijgt iets met David Schwimmer, vooral bekend als Ross uit Friends. Wie weet liggen er dus wel meer huwelijken in het verschiet. De promo eindigt met de tekst: "Being single is so last season."

Hier de beelden uit het nieuwe seizoen, dat in Amerika op 4 oktober van start gaat. In Nederland is Will & Grace een week later te zien op TLC.

Bron: Homorazzi

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 101

Deze keer: de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau