Kom dit najaar naar Disneyland Paris

Driewerf hoera

13 september 2018, Winq redactie, 2 minuten

Je zou het niet zeggen, maar Mickey blaast dit jaar alweer 90 kaarsjes uit. Dat betekent feest in Disneyland Paris. Bekijk snel wat er het komende najaar allemaal te doen is.

Mickey is jarig

En dat viereeeenn wij! Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens de Grandioze Mickey Mouse Party.

Extra leuk is het feit dat er op 1 oktober een nieuwe attractie opent in Disneyland Paris. ‘Mickey’s PhilharMagic’ brengt een 4D-ervaring in het Discovery Theater in Disneyland Park. Mickey en Donald nemen je mee op reis tijdens een concert met nummers uit Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. Meezingen dus.

Look how orange you look!

Een maand lang Halloween vieren? Kan gewoon in Disneyland Paris. Van 1 oktober t/m 4 november vindt Disney’s Halloween Festival: Mickey’s Grote Griezelfeest namelijk plaats in het park.

Je gaat wat minder helden zien, maar des te meer schurken. Kapitein Haak, Jafar en de queen uit Sneeuwwitje, ze lopen allemaal ergens rond. Met een beetje geluk (of juist niet) loop je ook Maleficent tegen het lijf.
Die schurken zie je ook in de show ‘It’s Good to be Bad with the Disney Villains!’ op Castle Stage in het Disneyland Park.

Mickey’s Halloween Cavalcade-parade is dit jaar extra griezelig en bovendien is er een gloednieuwe paradewagen. Mickey wordt in ‘Mickey’s Illusion Manor’ bijgestaan door zombies en Kwik, Kwek en Kwak. Overal vind je pompoenen in het park en zelfs Minnie kleur oranje!

Winter wonderland

Meer fan van de winter? Dan moet je rond de feestdagen naar Disneyland Paris. Van 10 november t/m 6 januari viert Disney namelijk Disney’s Betoverende Kerst. Het Disneyland Paris park is bedekt met sneeuw dat elke dag valt en overal hangen vrolijke lichtjes. Bovendien staat er een reusachtige kerstboom van 24 meter op Town Square.

De kerstparade is natuurlijk terug voor de feestdagen! Er valt (hoe mooi het weer ook is) sneeuw en naast Mickey, Minnie en Donald, vind je er dansende zuurstokken en vrolijk uitgedoste peperkoekmannetjes.

Al sinds gisteren kerstnummers aan het luisteren? Dan moet je zeker naar de nieuwe show ‘Christmas Songtime!’ in het Videopolis Theater in Discoveryland. Met een beetje geluk sta je op het podium naast Mickey en Minnie kerstnummers te zingen. Ook voor het Kasteel van Doornroosje is een muzikale kerstshow, maar dan van Stich onder de naam ‘A Merry Stichmas’.

Dit jaar ook verschillende kerstshows in het Walt Disney Studios Park. Mickey Mouse kruipt achter het drumstel met ‘Mickeys Big Band Christmas’, een liveshow met een combinatie van traditionele muziek en typische Disney magie. Mickey himself achter het drumstel en Minnie als jazzdiva.

Daarnaast kun je naar ‘Goofy’s Incredible Christmas’. Een avondshow met projecties op de Twilight Zone Tower of Terror.

Enthousiast geworden? Hier vind je meer informatie over de herfst- en winteractiviteiten in Disneyland Paris.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau