Kylie Minogue weer heel even samen met Jason Donovan

Het was wél een beetje awkward

11 september 2018, Winq redactie, 3 minuten

Alsof het weer 1988 was… Toen Kylie Minogue tijdens een concert haar duet met Jason Donovan zong, ‘Especially For You’, stond de zanger ineens naast haar op het podium. En hij ging niet meer weg... 

Kylie Minogue was afgelopen weekend de hoofdact tijdens Radio 2 Live in Hyde Park. Ze zong haar grootste hits, waaronder het duet met Jason Donovan, ‘Especially For You’. Een achtergrondkoor nam de zangpartijen van Jason voor zijn rekening.

Na het refrein riep Kylie: “Nu heb ik een danspartner nodig!” En daar verscheen ineens Jason Donovan ten tonele. De twee hadden in de jaren tachtig een verhouding met elkaar, toen ze samen speelden in de soapserie Neighbours.

Jason leek aanvankelijk alleen voor het dansje dat podium te zijn opgeklommen, maar bleef vervolgens tot het einde van het lied. Het zag er een beetje ongemakkelijk uit, hoe hij Kylie de hele tijd vastklemde. 

Volgens Jason was het een ongeplande actie. Hij schreef op Twitter: “Toen ik hoorde dat Kylie zou optreden, ben ik snel op mijn fiets gesprongen en erheen gereden.

Tijdens hetzelfde concert zong Kylie samen met Rick Astley zijn grootste hit ‘Never Gonna Give You Up’. Hieronder beide fragmenten.

Bron: GayStarNews

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 108

Deze keer: Michiel van Erp, de dragscene van Taiwan en de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau