Broer legt briefje op Ericks kussen: “Heb lief wie je wilt, ik hou van je”

14 september 2018, Winq redactie, 2 minuten

Erick werd overmand door emoties toen hij een envelop op zijn kussen vond, met daarin een briefje van zijn jongste broertje Sean. Die wilde laten weten dat hij wist dat Erick gay is en hem op alle mogelijke manieren steunt.

Op Twitter schrijft Erick dat hij thuis kwam van zijn werk en een envelop vond op zijn kussen met daarin een handgeschreven briefje. Zijn jongste broer Sean wilde hem een hart onder de riem steken.

Hij schrijft: “Ik wil je gewoon even laten weten dat ik van je hou. Er is te weinig tijd om verdrietig te zijn of om te verhullen wie je werkelijk bent, want voor je het weet is het voorbij. Heb lief wie je wilt en zoveel je wilt. Ik steun je en zal dat altijd blijven doen, hoe dan ook.”

Sean vervolgt: “We zijn misschien niet heel erg close, maar ik wil je laten weten dat ik het weet en dat je hierdoor als persoon niet anders bent. Dus als je ooit ergens over wilt praten, dan ben ik er voor je. Je staat er niet alleen voor in je zoektocht naar je zelf. Ik hou van je, geef om je en ondersteun je.”

Nou, dat is toch hartstikke lief? Op Twitter kreeg Erick hartverwarmende reacties. Hier de brief, gevolgd door enkele tweets.

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 111

Deze keer: The Daddy Issue staat in het teken van wensvaders, plant daddy's etc.

Neem een abonnement

Geef cadeau