Diva feud

Cher haalt uit naar Madonna

In een interview bij Ellen

27 september 2018, Winq redactie, 3 minuten

Omdat morgen haar ABBA-album uitkomt, is Cher bijna elke dag op tv om haar plaat te promoten. Bij Ellen DeGeneres zei ze met wie ze graag een duet zou willen zingen. "Niet met Madonna in ieder geval." Nu heeft ze al meer dan dertig jaar een hekel aan Madge. Lees hier waarom.

Madonna en Cher waren ooit on speaking terms. Zo was Cher in 1985 te gast op het huwelijk van Madonna en Sean Penn, alwaar ze Tom Cruise leerde kennen en een kortstondige affaire met hem begon.

Maar al snel ging het mis. In een berucht interview met Terry Wogan riep Cher dat Madonna haar beste vriendin was. Om er aan toe te voegen: “Ik vind haar ongelooflijk creatief, want ze heeft niet zo heel veel talent, ze is niet mooi en ze is nogal onbeleefd.”

Verwend kreng
Iets later, in een interview met CBS, weidde Cher verder uit over haar bevindingen over Madonna. “Er is iets aan haar dat ik niet leuk vind. Ze is gemeen. Ik had haar een keer uitgenodigd bij mij thuis, en ze was zo grof tegen iedereen. Het was nergens voor nodig dat ze zich als een verwend kreng gedroeg.”

“Als je een bepaalde roem hebt bereikt, denken sommigen dat je alles kunt maken en kunt doen wat je maar wilt. Ze zou wat genereuzer moeten zijn en wat minder een CUNT.”

In 2013 verklaarde Cher: “Ik heb Madonna nooit gehaat. Ik vond haar alleen een bitch. Maar eigenlijk heb ik veel respect voor haar. Ik vind niet alles leuk wat ze doet, maar ze weet altijd de juiste snaar te raken.”

Mooi oud geworden
En Madonna? Die heeft nooit ergens op gereageerd. Het enige dat ze ooit over Cher heeft gezegd in een interview is: “Ik denk dat ze erg mooi oud is geworden.”

Hieronder het fragment van Ellen, waarin Cher drie artiesten moest noemen met wie ze een duet zou willen zingen. Cher noemde Adele, Pink en NIET Madonna.

Bron: Pinknews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 120

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau