Video

Rocketman: bekijk de trailer van deze film over Elton John

01 oktober 2018, Winq redactie, 2 minuten

Komend voorjaar verschijnt Rocketman, met acteur Taron Egerton als een jonge Elton John. De film gaat over Eltons jonge jaren als beginnend zanger en de eerste roem. Bekijk hier de kersverse trailer.

Taron Egerton zou je kunnen kennen van zijn rol als Eggsy in de Kingsman-franchise. Hij speelt Elton John en onderging voor de film een behoorlijke metamorfose. Naast hem zijn Jamie Bell, Richard Madden, Gemma Jones en Bryce Dallas Howard te zien in Rocketman.

Rocketman begint bij het moment dat Elton John studeert aan de Royal Academy of Music en eindigt wanneer hij een wereldwijde superster is. Zijn muzikale partnerschap met Bernie Taupin vormt de rode draad van het verhaal, maar ook is te zien hoe Elton te maken krijgt met de duistere kanten van de roem.

In hoeverre de film waarheidsgetrouw is, is nog niet bekend. In het bijschrift bij de foto staat dat het gaat om "An epic musical fantasy. An uncensored human story."

De titel van de biopic verwijst naar een van de eerste hits die Elton John scoorde met het gelijknamige nummer. De film wordt geregisseerd door Dexter Fletcher, die ook verantwoordelijk is voor de Queen-film Bohemain Rhapsody die later dit jaar in première gaat.

De 28-jarige Egerton gaat zelf bekende nummers van Elton John inzingen voor de film. Hier onder de trailer van Rocketman, enkele foto’s van de acteur en het lied waarnaar de film is vernoemd. 

Bron: Deadline

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau