Video: de cast van Will & Grace blikt terug bij Ellen

Het nieuwe seizoen begint deze week

Leestijd: < 1 min

Nog een paar dagen en dan gaat het nieuwe seizoen van Will & Grace van start. De serie kreeg vorig jaar een succesvol vervolg en dat smaakt naar meer. De acteurs die Will, Grace, Jack en Karen spelen, waren te gast bij Ellen, wat leidde tot grappige gesprekken. Hier de beelden!

Veertien jaar geleden waren Eric McCormack (Will), Debra Messing (Grace), Sean Hayes (Jack) en Megan Mullally (Karen) ook al eens met zijn vieren te gast bij Ellen DeGeneres. De talkshowhost wilde graag wat herinneringen ophalen aan het vorige bezoek, maar de vier wisten zich er niet veel meer van te herinneren.

Voorafgaand aan het tiende seizoen van Will & Grace praat Ellen over ditjes en datjes, de verjaardag van Debra Messing, de sterren van Debra en Eric op de Hollywood Walk of Fame en veel over vroeger. Maar er is ook ruimte voor entertainment als Ellen de vier acteurs uitdaagt om een bizar spel te doen.

Het nieuwe seizoen van Will & Grace bestaat uit achttien afleveringen en begint op donderdag 4 oktober op NBC. In Nederland is de serie te zien op TLC.

Powered by Labrador CMS