Weekendtips

De Queer Weekendtips van Junior van Keulen

NYX viert 6-jarig jubileum

05 oktober 2018, 2 minuten

Club NYX in Amsterdam hangt dit weekend alweer voor de zesde keer de slingers uit. Programmeur/marketingmanager Junior van Keulen (32) deelt daarom deze week zijn Queer Weekendtips.

A Star Is Born

"Na lang wachten is het filmdebuut van gay icoon Lady Gaga eindelijk te zien in de Nederlandse bioscopen. Een muzikaal verhaal over een onzekere serveerster die uiteindelijk verandert in een popgodin."

Nu in de bioscoop

A Star Is Born

3x NYX till 9am (6 years of NYX)

"Deze zaterdag barst het feest los, want we vieren tijdens 3x NYX alweer de 6e verjaardag van club NYX! Een avond gevuld met (inter)nationale optredens, clubkids, dragqueens en natuurlijk de leukste dj’s van Amsterdam! Daarnaast gaan we ook nog eens door tot 09,00 uur 's ochtends! Een feest dat je niet kan en mag missen!"

6 oktober - Club NYX, Amsterdam

3x NYX

JACK x Gegen

"Een van de oudste fetisjfeesten uit Berlijn neemt zijn intrek in de net geopende club JACK in de Bijlmer. Verwacht een avond vol techno, en, gezien het feit dat je met korting binnenkomt als je naakt of schaars gekleed bent, veel blote lijven!"

6 oktober - JACK, Amsterdam

Gegen x JACK

De Trut/Exit

"Op zondag is De Trut the place to be om je weekend te eindigen. Je komt er altijd wel een bekende tegen en als kers op de taart is de entree net als de drank lekker goedkoop. Doen dus. Als je klaar bent in De Trut rol je lekker door naar de Exit. Hier kun je jezelf lekker om de paal vouwen en dansen op de foutste hitjes en guilty pleasures van toen en nu. De perfecte afsluiting voor een zondagavond!"

7 oktober - De Trut, Amsterdam

De Trut
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau