Kunst voor iedere portemonnee

Nieuwe editie Affordable Art Fair in november

10 oktober 2018, Winq redactie, 2 minuten

De Affordable Art Fair is dé plek voor de ervaren én onervaren liefhebber van hedendaagse kunst. 75 galeries uit binnen- en buitenland brengen duizenden werken naar Amsterdam.

Van fotografie tot beelden, print, schilderijen en mixed media, van abstract tot figuratief, van ingetogen tot kleurrijk: de duizenden kunstwerken vormen een wervelwind van kleur en visuele verrassingen. En alles is geprijsd tussen € 100 en € 6000.

De Affordable Art Fair gelooft dat kunst verrijkt. De organisatie vindt het belangrijk dat iedereen kunst in huis kan hebben. De grote selectie en het feit dat alle prijzen zichtbaar zijn maakt het bezoekers gemakkelijk. De aanwezige galeries vertellen graag meer over de werken en de kunstenaars.

Affordable Art Fair

Cocktails
En omdat kunst niet bepaald een impulsaankoop is, zijn er in de Kromhouthal genoeg plekken om even te pauzeren. Er is een ‘art bar’, een restaurant, een cocktailbar en er zijn plekjes voor een kopje koffie. Zo ben je na een pitstop weer klaar voor nóg een rondje kunst kijken. De fair heeft zelfs een gratis inpakbalie, zodat je direct de deur uit kunt wandelen met je nieuwe aankoop.

Weet je niet waar je moet begin­nen? Loop dan mee met een van de georganiseerde Art Walks, of woon een Art Talk bij.

Neem een vriend(in) mee: 2e ticket gratis!

Tickets zijn nu te koop. Ook handig: als je tijdens je bezoek niet meteen kunt kiezen, krijg je op verzoek een gratis re-entry ticket, zodat je terug kunt komen als je het zeker weet. Neem vooral een vriend(in) mee, want via Winq biedt de Affordable Art Fair het 2e ticket gratis!

Affordable Art Fair, 1 t/m 4 november, Kromhouthal in Amsterdam

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 108

Deze keer: Michiel van Erp, de dragscene van Taiwan en de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau