Foto's

Hot op Instagram: Kaj, Kay, Kaj en Kaj

17 oktober 2018, Winq redactie, 5 minuten

Kaj Gorgels won vorige week de Aanstormend Talent Award tijdens het Televizier Gala. Kay Nambiar zingt, presenteert en is model. Kaj van der Ree is DJ bij 3FM en Kaj van der Voort is zanger en presentator. Soms gaan ze met z’n vieren op pad, maar vaker apart. Dat levert mooie plaatjes op voor Instagram. Hier de mooiste foto’s van Kay, Kaj, Kaj en Kaj.

Kay Nambiar (34)

We beginnen met de enige Kay in dit gezelschap. Hij is presentator, muzikant en model. Samen met zijn broer Jesse zat hij in de groep Valerius. Ook deed hij mee aan Expeditie Robinson. Ook fotografeert Kay veel, onder meer een fotoshoot met de 3 Kaj's voor Glamour.

Kaj van der Ree (26)

Kaj van der Ree begon in 2013 zijn eigen YouTube-kanaal, waarna hij werd ontdekt door RTL. Hij presenteerde daar voor het online kanaal Concrete, tot hij als radio-DJ aan de slag ging voor 3FM. Voor BNNVARA presenteert hij 3 op Reis Midweek.

Kaj Gorgels (28)

Kaj Gorgels begon ook op YouTube, met een kanaal vol imitaties, Kaj’s Typetjes. Ook hij deed mee met Expeditie Robinson. Hij is een van de presentatoren van SOS: Mijn vakantie is een hel en hij presenteert twee spin-offs van Temptation Island, namelijk De beste verleiders en I Love You Tattoo.

Kaj van der Voort (22)

Kaj van der Voort was vier jaar lid van boyband B-Brave. Daarvoor zong hij bij Kinderen voor Kinderen en was hij te zien als Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau