Muziek op vrijdag: nieuwe liedjes van Madonna en Kylie

Thank God It's Friday!

19 oktober 2018, Jaap Bartelds, 8 minuten

Madonna zingt een lied over ‘champagne rosé’. Ze is samen met Cardi B. te horen op een track van rapper Quavo. Verder dropte Kylie Minogue een nieuwe single, een kerstige ballad. Maar er is meer: wat dacht je van Camila Cabello en Charlie Puth?

Quavo Ft. Madonna & Cardi B. - 'Champagne Rosé'

Quavo is een 27-jarige rapper die zijn eerste soloalbum heeft uitgebracht. De plaat heet Quavo Huncho en staat vol gastbijdragen. Naast Drake is Madonna een opvallende naam. Heel veel heeft Madge niet te doen, want in wezen repeteert ze telkens hetzelfde zinnetje. Maar dat werkt best hypnotiserend. Het album luister je op Spotify.

 

Kylie Minogue - 'Music's Too Sad Without You'

Van haar kuntrieplaat is dit de laatste single. Die is uitgebracht in een remix waarop in de verte jingle bells zijn te horen. Mocht het ooit nog herfst of winter worden, dan is dit lied toepasselijk voor de tijd van het jaar. Op het lied zingt ook de Britse Jack Savoretti mee.

Bazzi ft. Camila Cabello – ‘Beautiful’

Camila Cabello speelt een prachtige rol van glamoureuze engel met pluizige vleugels en een masker. Kan zo in een Victoria’s Secret-commercial. Bazzi is trouwens zelf ook best beautiful.

Charlie Puth – ‘Could’ve Been’

Blue-eyed soul is wat Charlie Puth maakt. De 26-jarige zanger heeft een cover uitgebracht van dit lied, dat oorspronkelijk van H.E.R. is.

How to Dress Well – Body Fat

Tom Krell a.k.a. How to Dress Well maakt altijd lekkere freaky video’s. Deze keer geeft hij zich letterlijk bloot, al worden die beelden ontregeld door, ja wat zijn het, menselijke cellen?

Madonna - 'Fat Jewish Dance Audition'

Als bonus geven je nog een keer Madonna. De Queen of Pop promoot momenteel een cosmeticalijn met diverse producten. Hiervoor maakte ze een zes minuten durende commercial waarvoor ze haar eigen 'Erotica' gebruikte. Fijn om het weekend mee in te gaan!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau