Schattig: scholier komt uit de kast en vraagt zijn gymcoach mee naar een feest

Leestijd: < 1 min

Alexander Duarte zit op de Valley High School in Santa Ana, Californië. Zijn klasgenoten weten dat hij gay is, maar hij had geen date voor de Homecoming Dance. Dus besloot hij de footballcoach mee uit te vragen. Hier de beelden!

Het begon allemaal als een grap, vertelt Alexander Duarte. Die grap ging erom dat Alexander geen date had voor de jaarlijkse Homecoming Dance. Toen Erick Pineda, Alexanders beste vriend en de footballcoach van de Valley High School, dat hoorde, riep hij: ‘Dan vraag je mij toch mee?”

De grap werd steeds groter. Uiteindelijk kwam er een complete catwalk aan te pas, een heuse kast waar Alexander uitkroop en een groot billboard in regenboogkleuren ernaast met daarop de tekst: ““I know I’m GAY, but can I take you STRAIGHT 2 HOMECOMING?” 

De hele school werkte mee aan de stunt, onder wie ook het personeel. Erick vertelt: “Het was heel mooi om te zien hoe iedereen zijn best deed. En het was heel mooi om gevraagd te worden voor Homecoming omdat ik wist hoe belangrijk het was voor Alexander.”

Hier de beelden (klik op de foto):

op

op

op

op

Powered by Labrador CMS