Up & Coming

Wij presenteren jullie de flamboyante Daan Sanders

20 oktober 2018, Roel Janssen, 2 minuten

Hij mag de finale van Holland’s Next Top Model dan niet gehaald hebben, wij besteden maar wat graag wat aandacht aan het (toekomstige) supermodel Daan Sanders.

De jury van Hollands Next Top Model, bestaande uit JeanPaul Paula, Kim Feenstra, Anna Nooshin en Nigel Barker hadden het er afgelopen week zichtbaar moeilijk mee afscheid te nemen van Daan Sanders.

Shooten voor Insta

De 18-jarige Daan uit Groessen werkt in een sport- en gezondheidscentrum en studeert aan een sportacademie. Op de website van Holland’s Next leren we dat hij ‘graag gaat stappen, naar feesten en festivals, koffie drinkt of shoot voor Instagram’. Hij omschrijft zichzelf als sociaal, creatief, sportief en lief.

Nou, dat zelf shooten voor Instagram gaat hij waarschijnlijk in de toekomst een stuk minder doen, want hij overleefde flink wat opdrachten en kreeg het voor elkaar de halve finale van Holland’s Next Top Model te behalen. Lekker bezig!

Metamorfose

Vaste prik en misschien wel het leukste onderdeel van het programma: de metamorfose van de modellen. Ook Daan moest het ondergaan. De schaar ging erin en van bruin ging hij naar oranje. “Ik voel me echt een sinaasappel hoe ik er nu uit zie…”, reageerde hij op zijn nieuwe look. Gelukkig was hij niet helemaal ontevreden. “Het staat wel echt tof en past wel echt bij me. Ze hebben het goed uitgekozen.”

Stage bij ELLE

In een video voor ELLE, zien we dat hij een dagje stage loopt bij het blad. Iets dat hij in de toekomst misschien wel langer dan een dag zou willen doen. Het valt in het begin nog een beetje tegen: hij moet vooral heel veel dozen uitpakken en PR-bureau’s aflopen. Dat zorgt (voor ons) voor hilarische tv. Vooral als hij een shirtje kapot maakt. De nachtmerrie van iedere stagiair.

Het is overigens niet de eerste keer dat Daan voor de lens stond. Hij deed al drie jaar lang modellenwerk en ging voor ELLE zelfs naar Hong Kong. Die reportage kun je hier zien.

Voor de rest: geniet van foto's van Daan. Een jongen waar we nog veel van gaan horen.

Fotografie: Eva Bours

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau