Winq ♥︎ Loves

Slaap je kater weg met vrolijk beddengoed en een nieuw anti-kater middel

Leestijd: < 1 min

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met tips om van je kater af te komen en gay beddengoed. 

Op een blauwe maandag

Iedereen die blauw bloed door zijn aderen voelt stromen, kijkt uit naar de nieuwe editie van Denim Days, het denimfestival dat begint op (blauwe) maandag 22 oktober. Vanuit heel Europa komen spijkerstoffanaten naar Amsterdam om hun favo fabric te vieren. Helemaal tijdens Blueprint op het Westergasterrein op zaterdag 27 en zondag 28 oktober. Enthousiastelingen schaffen dan meteen een designerjeans aan – en betalen zich blauw…

Koken met Angelo

De 28-jarige groencoach en schrijver Angelo Dorny kwam onlangs met zijn nieuwste kookboek De tuin op tafel. Het onderwerp? Niet geheel verrassend, de kok kookt met ingrediënten uit eigen tuin. En dat is hip, heel hip zelfs. Het zorgt voor rust in je hoofd en is een stuk gezonder dan alle troep die je in de supermarkt vindt. Angelo geeft tips over hoe je eigen groente het beste in heerlijke gerechten kunt omtoveren. Als we even doorbladeren naar de herfst: heel veel zoete aardappelen, wortelen en rode bietjes. Zin in. 

Dat wordt lekker slapen

Antiekliefhebber en ontwerper Olivier Jehee lanceerde onlangs zijn eerste collectie beddengoed. All-over flowerprints in drie verschillende kleurstellingen. Voor Olivier was het belangrijk een hotel-gevoel voor thuis te creëren. Daarom zijn de prints gedrukt op hotelkwaliteit katoen. Het is nog even wachten, maar in de toekomst komen er ook servetten en boxershorts. Breng de zomer dus snel terug naar je slaapkamer.

Château Champagne

Bubbels bij aankomst, bubbels bij het diner, bubbels bij de film, bubbels voor het slapengaan en – vooruit, om het af te leren – bubbels bij het ontbijt. En nee, we hebben het hier zeer zeker niet over bruiswater. Misschien geen slecht idee om je door een privéchauffeur te laten escorteren naar Maison Moët. Vanaf 19 oktober opent Moët & Chandon zeven weekenden op rij een hyperluxe pop-uphotel met veertien prachtige suites in kasteel Parc Broekhuizen in de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf het moment dat je de imposante oprit op rolt, word je stevig in de watten gelegd tijdens een tot in de puntjes verzorgd verwenweekend. Een magische manier om het najaar in te luiden.

Welke kater?

Een recordaantal van 400.000 bezoekers kwam afgelopen week samen in Amsterdam om te feesten tijdens Amsterdam Dance Event. Grote kans dat jij er dus ook was. Lig je nog met een kater in bed? Of ben je jezelf met liters koffie wakker aan het houden op kantoor? DJ Sam Feldt heeft misschien wel een oplossing: in samenwerking met Evivita, een groothandel in voedingsmiddelen, kwam hij met Bright. Twee caloriearme poeders die aangelengd worden met water of fruitsap vol vitamine B en 30 andere natuurlijke producten. Bright Night moet helpen een lange feestnacht vol te houden. Bright Day, voor nu misschien handiger, helpt een kater sneller te laten verdwijnen.

Powered by Labrador CMS