Weekendplanner

De queer weekendtips van Twan Hovius

Twan geeft zijn tips voor Halloween

26 oktober 2018, Winq redactie, 3 minuten

In de meest creatieve looks staat Twan wekelijks aan de deur van Club NYX. Met Halloween in aantocht, is hij de aangewezen persoon de queer weekendtips deze week met je door te nemen.

Is Burning

Inspired by the old skool LGBT club culture, with a passion for underground house music, from Disco and Chicago House to Techno, is hoe dit feest zichzelf omschrijft. It pretty much sums it up. Tip: trek lekker weinig aan, het gaat warm worden.”

26 oktober - Shelter, Amsterdam

HalloQueen

“Een fabulous Halloween themed gaynight. Verschillende zalen met verschillende soorten muziek, heel veel glitter en heel veel nepbloed. Ik sta hier zelf in de avond voor de deur, dus kom gerust hallo zeggen and get me a drink. Jack, honey. Zonder ijs. Let op: er is een dresscode!

27 oktober - Club NYX, Amsterdam

Beeld: Lotte Dale

Halloween on Acid

“De NOW&WOW-club is weer terug in Rotterdam. Een one of a kind club met heerlijke visuals en performers. Tijdens Halloween on Acid hebben ze een Halloween-special met DJ’s David Funk en Moody Mehran.”

27 oktober - NOW&WOW, Rotterdam

Beeld: Naomi van Heck

Trans solidarity rally

“Een bijeenkomst op het Museumplein als antwoord op de aanval van Trump Administration's op de transgemeenschap. Misschien een heel serieus onderwerp tussen al deze feesten door, maar wel erg belangrijk. Let’s come together and support our trans brothers, sisters and all in between”.

28 oktober - Museumplein, Amsterdam

A Bloody Slutty Mess

“Een grote chaos en gekkigheid met veel nepbloed, shotjes en nummers om mee te schreeuwen tijdens het Halloweenfeest in de Exit woensdag. De dresscode is A Bloody Slutty Mess.”

31 oktober - Exit, Amsterdam

Beeld: Andy Onderstal

Coverbeeld: Lotte Dale

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau