Goed Geconserveerd

“Ik vond mijn wallen niet passen bij mijn energieke persoonlijkheid”

Barry (39) over zijn cosmetische ingrepen

02 november 2018, Martijn Tulp, 2 minuten

Van haarimplantaten en ooglidcorrecties, tot botox en fillers. Deze mannen doen niet moeilijk over een cosmetische ingreep. Barry Paf doet een boekje open over zijn behandelingen. “Op de radio gaat het natuurlijk voornamelijk om je stem. Maar tegenwoordig ben je als radiomaker niet meer zo anoniem.”

“Ik heb m’n haar laten doen. Ik had twee inhammen, en eentje werd steeds dieper. Ik was er niet doodonzeker over, maar vond het wel irritant. Mijn kapper en ik moesten steeds creatiever worden om het te verbergen, met een lok over die inham heen. Was ik toch bang als er buiten een zuchtje wind stond. Toen opperde hij een haartransplantatie. Ik heb flink gegoogeld en me goed voor laten lichten. Je krijgt een lokale verdoving, kijkt een film op een iPad, en klaar. Het deed geen pijn, maar tussen de twee behandelingen door – ik liet meteen links en rechts doen – mocht je ’s nachts amper bewegen. Dat vond ik wel moeilijk, maar ik had me helemaal ingebouwd tussen een stapel kussens.

“Al die korte nachten en het vroege opstaan waren aan m’n gezicht te zien.”

Eerst groeide het nieuwe haar alle kanten op, maar kennelijk moet je nieuwe haar wennen aan de groeirichting. Ik ben superblij met het resultaat. Ik heb veel positieve reacties gekregen en heb er ook nooit een geheim van gemaakt. Je doet het echt voor jezelf. Ik ben net begonnen bij 100%NL, op de radio gaat het natuurlijk voornamelijk om je stem. Maar tegenwoordig ben je als radiomaker niet meer zo anoniem: er zijn camera’s in de studio, en ik sta als dj ook vaak op een podium. Iedereen wil er leuk uitzien als hij naar z’n werk gaat, toch?

Later heb ik ook de wallen onder m’n ogen laten wegsnijden. Al die korte nachten en het vroege opstaan waren aan m’n gezicht te zien, wat ik niet vond passen bij m’n energieke persoonlijkheid. Gelukkig doe ik nu vier dagen per week een middagshow op 100%NL, dus hopelijk komen die wallen niet zo snel terug.

Ik kan het iedereen aanraden om iets te laten behandelen waar ze niet happy mee zijn. Why not? Je moet doen waar je blij van wordt, en je doet er niemand kwaad mee.”

Fotografie: Rein Janssen - Powered by Velthuis kliniek

 

Vandaag nog een persoonlijk consult aanvragen? Ga naar www.velthuiskliniek.nl
Illustratie: Censuur.com

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau