Video's kijken

Muziek op vrijdag: P!nk doet een showtune en Shawn Mendes is verdwaald in Japan

Thank God It's Friday!

26 oktober 2018, Jaap Bartelds, 6 minuten

Het is weer vrijdag en dat betekent: nieuwe liedjes! Deze keer met P!nk die een cover heeft opgenomen van ‘A Million Dreams’ uit de film The Greatest Showman. Shawn Mendes maakte een eerbetoon aan de film Lost In Translation met zijn nieuwste video. En verder doet Nicki Minaj weer lekker gek. Maar er is meer…

Jason Derulo & David Guetta ft. Nicki Minaj & Willy William – 'Goodbye'

O, wat is het toch een gladde jongen, die Jason Derulo. In elke video showt hij z’n gladgeschoren bast en nee, dat is niet erg om naar te kijken. In de video voor een update van Andrea Bocelli’s ‘Time To Say Goodbye’ toont Jason bovendien z’n slicke dance moves. Maar het leukst is toch weer Nicki Minaj die haar borsten bijeenhoudt met een soort laskappen. Bijzonder….

P!nk – 'A Million Dreams'

Er is een nieuwe versie in de maak van de soundtrack van de film The Greatest Showman. The Greatest Showman Reimagined bevat tracks uit de film die opnieuw zijn ingezongen door onder meer Kelly Clarkson, Years & Years, Jess Glynne, Kesha en Panic! At The Disco. P!nk doet ook mee en neemt ‘A Millions Dreams’ voor haar rekening. Ze heeft ook nog een versie opgenomen met haar dochter, Willow Sage Heart. Hier is P!nk solo.

Shawn Mendes – ‘Lost In Japan’

Zedd heeft een remix gemaakt van Shawn Mendes’ ‘Lost In Japan’. Shawn is fan van Bill Murray en hij besloot voor de video de hitfilm met de acteur, Lost In Translation, na te spelen. De rol van Scarlett Johansson wordt hier gespeeld door Alisha Roe, die je wellicht kent van 13 Reasons Why.

Little Mix ft. Nicki Minaj – ‘Woman Like Me’

Het Britse viertal Little Mix heeft Nicki Minaj weten te strikken voor een gastrap op ‘Woman Like Me’, een lied dat is geschreven door Ed Sheeran en Jess Glynne. De video bevat naast een fraaie choreografie een lesje etiquette. En natuurlijk Nicki Minaj, die tot leven komt in een olieverfschilderij, want waarom ook niet.

Kesha – ‘Here Comes The Change’

Eind december verschijnt de film On The Basis Of Sex, die gaat over Ruth Bader Ginsburg die vanaf jonge leeftijd ten strijde trok tegen seksediscriminatie. Felicity Jones speelt de vrouw, die het later wist te schoppen tot rechter bij het Amerikaanse Hooggerechtshof. Haar man, Martin D. Ginsburg, wordt gespeeld door Armie Hammer, die je kent van Call Me By Your Name. Kesha zingt het themalied van de film, ‘Here Comes The Change’. De video is geregisseerd door Jonas Åkerlund, die video’s maakte voor Madonna (‘Ray Of Light’, ‘Music’, ‘American Life’),  Lady Gaga (‘Paparazzi’, ‘Telephone’) en Britney Spears (‘Hold It Against Me’). Kesha portretteerde hij in stemmig zwart/wit.

Ciara – ‘Dose’

Deze R&B-diva brengt single na single uit, maar weet er helaas geen hits mee te scoren. En dat is jammer, want ze zijn stuk voor stuk supercatchy. De video voor ‘Dose’ is opgenomen in de straten van Atlanta en kenners moeten automatisch denken aan de gelijknamige tv-serie van en met Donald Glover.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau