Weekendplanner

De queer weekendtips van Jurandy Lucas

Jurandy Lucas tipt

02 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

Hij reist de wereld rond voor zijn werk én organiseert al drie jaar lang het feest Backdoor. Dit weekend deelt Jurandy Lucas zijn queer weekendtips.

Dia de los Muertos

“De Dag van de Doden is een oud Latijns-Amerikaans festival. Op 2 november keren de zielen terug op aarde en ze zweven met z’n allen naar Club YOLO om vooral te dansen naar de beats van DJ Jorge. Heb je zelf een beetje Latijns bloed - of niet? Maakt niets uit. Trek iets dodelijks aan, en vier het leven!”

2 november - Club YOLO, Amsterdam

de queer weekendtips van jurandy lucas
Foto: Dave Brown

Museumnacht

“Op zaterdag 3 november moet je de kroegen misschien een keertje overslaan: maak er een culturele avond van. Vanaf 7 uur gaan de deuren van de Amsterdamse musea open. Je wordt getrakteerd op muziek, mode, theater en speciale rondleidingen. Vergeet niet je ticket te bewaren, dan krijg je vijf euro korting aan de deur bij het BACKDOOR-feest.”

3 november - Amsterdam

de queer weekendtips van jurandy lucas

Backdoor Circus

We’re back! Dit keer met een spectaculaire circus-editie in de Melkweg. We hebben de sexy Italiano Phil Romano achter de draaitafel, samen met DJ Inshane en resident hottie Diego Summers. Onze circus master is the one and only Bella Dommage die ongelooflijke dingen doet met een stuk touw! Daarnaast gaan we ook nog eens door tot 7 uur in de morgen. See you on the dancefloor.”

3 november - Melkweg, Amsterdam

de queer weekendtips van jurandy lucas
Foto: Jurick Sloop

Klub Kids presents Roast Battles

Sashay away naar je beste drag-vriendin en pak een lipstick en een paar flinke wimpers. Dan shimmy shimmy op je hoogste hakken naar Theater Amsterdam. En pas op! Struikel niet met al de straatklinkers. Kortom: RuPauls Drag-meiden zijn terug voor een fierce battle. Don’t miss it.”

5 november - Theater Amsterdam, Amsterdam

de queer weekendtips van jurandy lucas
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau