Winq ♥︎ Loves

ASOS lanceert exclusieve samenwerking met LaQuan Smith

03 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met een haute couture waterkoker en kleren van LaQuan Smith.

Haute couture waterkoker

Beeldig, is het niet? Ontwerper Michele De Lucchi liet zich voor Plissé, een fancy waterkoker, inspireren door haute couture. En dat is te zien. Plissé ziet eruit als een jurk tijdens een mooi gala. De waterkoker is er in vier verschillende kleuren: zwart, rood, grijs en matzwart. Daarnaast heeft Plissé ook nog eens een anti-kalkfilter. Hoef je daar dus nooit meer aan te denken.

winq loves plisse

Vroege photoshop

In de tentoonstelling Lief en Leed laat Rijksmuseum Twenthe familieportretten zien die op het eerste gezicht realistisch lijken, maar waar toch iets curieus mee aan de hand blijkt te zijn. Ook in vroeger tijden werden ‘familiekiekjes’ al naar hartenlust bewerkt - het principe van photoshoppen is eeuwenoud. Na stilistische analyses blijken de portretten in deze tentoonstelling lang niet altijd zo waarheidsgetrouw. In het jaar waarin de familie werd geschilderd, telde het gezin bijvoorbeeld vijf kinderen, terwijl er zeven zijn afgebeeld.

winq loves rijksmuseum twenthe

Een LaQuan om je been

Beyoncé liep over de rode loper in zijn jurk, Lady Gaga droeg een van zijn leggings en Cardi B liep in een van zijn nietsverhullende creaties door de straten van New York. Van wie? Van de Amerikaanse designer LaQuan Smith. Zijn kleren zijn natuurlijk peperduur, maar ASOS heeft in een samenwerking met de designer zijn kleren opnieuw gemaakt, maar dan met een beter prijskaartje eraan. LaQuan vindt het belangrijk je body the showen en dat zien we duidelijk terug in zijn designs.

winq loves asos

Nieuwe kunst

Val Garland is een van de meest beroemde make-up artists die we kennen. Ze werkte samen met Vivienne Westwood en Alexander McQueen en werkte voor de meest toonaangevende modebladen en merken. Haar werk is verzameld in het fotoboek ‘Validated’. Stylist Karl Plewka schreef een duidelijke intro: “De afbeeldingen in dit boek laten zien hoe de visie van een echte kunstenaar eindeloos ideeën kan verspreiden via vele media en in meerdere genres.”

winq loves val
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 109

Deze keer: Thorn Roos de Vries, COC-directeur Marie Ricardo en meer

Neem een abonnement

Geef cadeau