Foto's:

RuPaul in The Simpsons: Homer en Marge krijgen een drag makeover

07 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

Dit jaar zijn The Simpsons dertig jaar op tv. Het daarmee de langstlopende sitcom uit de tv-geschiedenis. In een van de jubileumafleveringen speelt RuPaul een rol. Als Queen Shante geeft ze Homer en Marge Simpson een drag makeover.

Wat niet veel mensen weten: drag queens zijn de meest succesvolle Tupperware-verkopers. Op dat gegeven is een aflevering van The Simpsons gebaseerd, met de titel ‘Werking Mom’. In deze aflevering probeert moeder Marge wat extra geld te verdienen met het geven van Tupperware Party’s. Haar vriend Julio vertelt haar dat ze moet doen alsof ze een man is, dan verdient ze meer.

In de aflevering zijn RuPaul en Raja te zien. De laatste deed mee aan het derde seizoen van RuPaul’s Drag Race. Raja zal te zien zijn als Homer’s drag-moeder, althans: zo gaan de geruchten. RuPaul speelt iemand die lijkt op haarzelf, genaamd Queen Shante. Zij geeft Marge en Homer een drag makeover zodat ze extra veel verdienen.

Op Instagram schrijft Raja dat ze zich vereerd voelt dat ze mee mag spelen. “The Simpsons waren een belangrijk onderdeel van mijn jeugd”, vertelt ze. “Dat ik werd gevraagd was surreëel en overdonderend.”

The Simpsons zijn sinds 1989 op tv. In totaal zijn er 643 afleveringen uitgezonden.

The Simpsons
The Simpsons

Bron: GayStarNews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 120

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau