Weekendplanner

De queer weekendtips van Peter van Vught

Peter van Vught tipt

09 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

Hij was betrokken bij Milkshake, Paradiso, Club NYX, de Amsterdam Gay Pride, is dj én hij presenteert een radioprogramma. Dit weekend deelt Peter van Vught zijn weekendtips.

Le Guess Who

“Een tof festival, het hele weekend in Utrecht, inclusief een eindeloze line up met heel veel nieuw en onbekend talent.”

8-11 november, Utrecht

de queer weekendtips van peter van vught

Sugar Ball

“Hét feestje van dit weekend! Ik organiseer het samen met Laura Vogelsang. Sugar Ball komt voort uit de legendarische Bungalup weekenden, één groot bal! Het thema is suiker/candy en hoop dat iedereen flink gaat uitpakken. Tevens is dit een van de laatste keren dat je mij als onderdeel van dj-duo The G-Team nog kan zien draaien, want vanaf 2019 gaan we beiden solo.”

10 november - Paradiso, Amsterdam

de queer weekendtips van peter van vught

Studio 54 (documentaire)

“Een film over de meest legendarische club die er ooit was, Studio 54. Het verhaal wordt door de eigenaar zelf verteld. Inspirerende documentaire, draait o.a. in de Filmhallen in Amsterdam.”

Check je plaatselijke bioscoop voor tijden en tickets

de queer weekendtips van peter van vught

Fab 45 Mini Ball

“De ballroomscene wordt steeds groter en bekender in Nederland, dit met grote dank aan Amber Vineyard, een en al liefde voor deze vrouw. Nog nooit bij een bal geweest? Dit is je kans, gratis entree en je komt ogen tekort.”

11 november - Odessa, Amsterdam

de queer weekendtips van peter van vught
Foto: Catharina Gerritsen / www.catharinagerritsen.com

Queertastic Dance

“Ik ben nog hier nog nooit geweest, maar wil graag een keer gaan. Dit is een alcoholvrij evenement en je mag níet met elkaar praten. Je mag wél helemaal uit je platos gaan en onbeschaamd dansen alsof je alleen in je woonkamer bent, lijkt mij heel interessant.”

11 november - Odessa, Amsterdam

de queer weekendtips van peter van vught
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau