Winq ♥︎ Loves

Rotterdam om je pols met city cufflinks

10 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met schoenen om de 90ste verjaardag van Mickey Mouse te vieren, manchetknopen met Rotterdamthema én je kunt de game Just Dance 2019 winnen!

Hoe word ik Hiske Versprille?

Wat een droombaan, restaurantcriticus. Je kunt je om de haverklap gratis tonnetje rond eten en hoeft vervolgens enkel nog eventjes je mening helder op papier te pennen. Je hoeft maar naar de ’recensies’ op een gemiddelde tripadvisor-pagina te scrollen om te beseffen: zo eenvoudig is het helaas niet. Hilary Akers hield de afgelopen jaren een column bij voor Het Financieele Dagblad met interessante en grappige levenslessen om een hoogstaande culinaire recensie op papier te krijgen. Een fijne bundeling van die scherpe, smakelijke schrijfsels is nu verkrijgbaar.

Expert aan tafel - www.nijghenvanditmar.nl

Expert aan tafel

These shoes were made for squeaking

Het ene na het andere modehuis komt met een limited edition mode-item of -collectie in het kader van Mickey Mouse’ 90ste verjaardag. Ook schoenenmerk Clarks is gezwicht voor de Disney-hype. De klassieke zandkleurige Desert Boot is nu tijdelijk ook beschikbaar met een speelse en vrij subtiele Steamboat Wilie-Mickey op de hiel.

Limited Edition Desert Boot - www.clarks.nl

Disney Clarks Winq Loves

Kop dicht en dansen maar

Tijdens reizend theaterfestival De Parade was het jarenlang een van de grootste trekpleisters: de silent disco. In navolging van het grote succes van deze buurvriendelijke partystarter opende ondernemer Adam Schuchard in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam onlangs Nederlands eerste silent disco club. Bij binnenkomst krijgen bezoekers een koptelefoon en kunnen ze kiezen tussen 3 kanalen met elk een eigen genre. Bij het switchen van kanaal, verandert de kleur van de koptelefoon, zodat je kunt zien welke dj de meeste zieltjes heeft gewonnen.

Hush Silent Disco - www.hushsilentdisco.nl

Hush Silent Disco Winq Loves

Ik heb stiekem met je ge-Just Dance’d

Just Dance, de muziekgame die van elke woonkamer een disco/club/dansstudio maakt, is terug met een nieuwste editie. In Just Dance 2019 kun je je heupen schudden op verse hits als ‘One Kiss’ van Calvin Harris en Dua Lipa, ‘Make me feel’ van Janelle Monáe en nog veel meer. Een leuke avond is gegarandeerd, vooral als je een of twee niet al te ritmegevoelige vrienden uitnodigt! 120 miljoen (!) spelers gingen je voor.

Zelf een dansje wagen? Winq.nl verloot de game voor Playstation 4 en Nintendo Switch. Mail om kans te maken naar win@winq.com onder vermelding van ‘Just Dance’ en vergeet niet je naam, adresgegevens en voorkeur voor Playstation 4 of Nintendo Switch te vermelden. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Just Dance 2019 Winq Loves

De Markthal om je pols

Na wereldsteden als Londen, New York, Amsterdam en Milaan, heeft Nederlandse ontwerper Seroj de Graaf ook havenstad Rotterdam tot een manchet omgetoverd. De enige Nederlandse stad met een skyline van formaat stond al lang op zijn lijstje. Met deze manchetknopen draag je onder meer Hotel New York, De Rotterdam, het stadhuis, het Witte Huis, de Kuip en de Markthal om je pols.

Rotterdam City Cufflinks - www.rotterdamcitycufflinks.com / www.citycufflinks.com

Rotterdam City Cufflinks Just Dance
Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 107

Deze keer: een queer trouwspecial, It's a Sin en alles over de verkiezingen

Neem een abonnement

Geef cadeau