Kesha heeft voor haar cruise het schip Norwegian Pearl gecharterd. Samen met Sixthman, leider in het organiseren van muziekfestivals, heeft ze bovendien een blik artiesten en bekende Amerikaanse LHBTQ-types opengetrokken. Betty Who gaat mee, net als Jonathan Van Ness van Queer Eye. Andere namen zijn Girl Talk, Matt & Kim, Betty Who, Superfruit, Big Freedia (zie ook het nieuwste Winq Magazine dat nu in de winkels ligt), Wrabel, Bob the Drag Queen, Detox en Thorgy Thor. Meer acts zullen volgen.

Gay as fuck
In haar uitnodiging schrijft Kesha: “Stel je eens voor dat Woodstock gay as fuck, blij en vrij en de grappigste logeerpartij ooit was. En ik dan kwam om iedereen te kidnappen voor een cruise door de Carribean. We gaan helemaal los op een motherfuckin’ boot!”

Op het schip zijn elf bars en lounges, vijftien eetgelegenheden, een casino, een openluchtzwembad, hot tubs, een spa en duty free shopping. Kesha’s Weird & Wonderful Rainbow Ride is niet goedkoop: de eenvoudigste tickets kosten 895 dollar per persoon. Maar dan zit je dus wel met Kesha en al die anderen op een schip vol vertier.

Vertrek
Het schip vertrekt op 17 februari vanuit Tampa, Florida en de cruise duurt tot en met 21 februari. Meer informatie vind je op KeshasRainbowCruise.com.