Er komt een extra lange versie van A Star Is Born

14 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

Goed nieuws voor alle fans van Lady Gaga, Bradley Cooper en A Star Is Born. De makers werken aan een nieuwe, langere versie van de film met scènes die eerder waren geschrapt omdat ze meer liedjes wilden laten horen.

A Star Is Born is in zijn huidige vorm al aan de lange kant, zegt filmmaker Matthew Libatique. De filmmaker legt uit dat sommige scènes werden geschrapt of ingekort, zodat de muziek alle ruimte kon krijgen. De film werd geregisseerd door Bradley Cooper, die veel meer materiaal heeft opgenomen dan in A Star Is Born is te zien.

“Cooper heeft gewerkt aan een perfecte ‘edit’. Hij schaafde net zolang aan de film tot de ware essentie van het liefdesverhaal overbleef. Daardoor heeft hij moeilijke beslissingen moeten nemen en zijn er een aantal mooie performances niet te zien in het uiteindelijke resultaat”, vertelt Libatique.

Nu komt er dus een director’s cut. A Star Is Born kreeg lovende kritieken, zowel voor het acteerwerk en de zang van Bradley Cooper als Lady Gaga. Tot nu toe heeft de film wereldwijd zo’n 323 miljoen dollar opgebracht. Wanneer die director’s cut er komt, is helaas nog niet bekend.

Bron: Gay Times

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau