Winq ♥︎ Loves

PUMA brengt ons terug naar de eighties

Win een speciale sing-along editie van Mamma Mia! Here We Go Again

17 november 2018, Winq redactie, 2 minuten

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met de nieuwste schoenen van PUMA en wijn van HEMA. 

Voor je collectie

Terug in de tijd met PUMA, zij komen met retro-schoenen, ofja, zo noemen ze het zelf. Wij vinden de nieuwe sneakers van de RS-X TOYS-collectie vooral heel erg van nu. Met felle kleuren en strakke vormen. De schoen is er in vier kleuren en met een overlay van leer. Een beetje van de eighties, en een beetje van nu dus.

winq loves
Color blocking!

Cheers (Drink To That)

Voor de huiswijn van HEMA wil je best een stukje omfietsen, althans, als het aan wijnkenner Nicolaas Klei ligt. Klei brengt jaarlijks de Omfietswijngids uit, waarin hij wijn tipt die je móét kopen. HEMA kwam erg goed uit de test: volgens Klei zijn alle huiswijnen het omfietsen waard. “Alles wat je hoopt van een huiswijn: eenvoudig, maar eerlijk en plezant.”

winq loves hema
Alle HEMA huiswijnen zijn het omfietsen waard

Wenkies on point

Kan je nog zo hard sparen, soms groeit die baard gewoon nét niet hard genoeg of scheer je ‘m er zelf af. Bijtekenen lijkt een prima oplossing, maar wat voor spul gebruik je in vredesnaam? RIMMEL heeft misschien wel een oplossing: zij kwamen onlangs met een lijn speciaal voor haar. En dat speciaal voor dat van mannen. De collectie bestaat uit vier producten om je wenkbrauwen te stylen en gezichtsbeharing te verzorgen. Ideaal!

winq loves
Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Mamma Mia! Daar gaan we weer

Voor iedereen die na de eerste Mamma Mia-film nog niet genoeg had van oude Abbahits in een nieuw musicaljasje, verscheen dit jaar Mamma Mia! Here We Go Again. In dit vervolg zie je hoe het verhaal van Sophie en moeder Donna begon, en maken we voor het eerst ook kennis met Donnas moeder, gespeeld door niemand minder dan Cher. De makers zijn verstand geweest, want zowel de dvd als blu-ray zijn een speciale ‘sing-along editie’ én bevatten een nooit eerder vertoonde uitvoering van ‘I Wonder’. Vanaf 21 november verkrijgbaar.

Zin om mee te zingen met nóg meer hits van Abba? Winq.nl verloot de dvd én blu-ray van Mamma Mia! Here We Go Again. Mail om kans te maken naar win@winq.com onder vermelding van ‘Mamma Mia’ en vergeet niet je naam, adresgegevens en voorkeur voor dvd of blu-ray te vermelden. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

winq loves
Winq ♥︎ Loves Mamma Mia
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau