Er komt een kerstspecial van Chilling Adventures of Sabrina

Nog meer griezelplezier

12 december 2018, Winq redactie, 3 minuten

Chilling Adventures of Sabrina al gezien? De reboot van deze klassieke, donkere comedyserie heeft een zeer diverse cast en is een regelrechte Netflix-hit. Niet alleen een tweede seizoen is aangekondigd, maar ook een kerstspecial. Over precies een maand is het zover.

Sabrina is half mens / half heks en moet haar weg in het leven zien te vinden met haar dubbele persoonlijkheid. Ze wordt voor de keus gesteld: gaat ze door als heks of als sterveling?

In het eerste seizoen, dat Netflix in oktober met de wereld deelde, was het lekker griezelen geblazen. Vorige week werd een tweede seizoen aangekondigd. Hoofdrolspeelster Kiernan Shipka liet eerder weten dat de opnames meteen na seizoen één zijn gemaakt.

Shipka vertelde ook al dat seizoen twee er anders uit gaat zien. Sabrina’s personage ondergaat veranderingen en verschilt van dat in seizoen één. Er komen nieuwe karakters bij en er zijn nieuwe, duistere zaken die worden belicht.

Dan is er nog een belangrijke rol weggelegd voor Salem, de kat van Sabrina (die in het origineel, Sabrina the Teenage Witch, kon praten, maar hier helaas niet).

Nu is ook bekend geworden dat er een kerstspecial komt met de naam Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale. Deze special stat los van de gebeurtenissen in het eerste seizoen.

Het eerste seizoen van de reboot nog niet gezien? Bekijk dan hier de trailer.

Winq viert Kerstmis!

Meer inspiratie opdoen voor de feestdagen en kans maken op leuke prijzen? Ga dan snel naar ons kerstspecial.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau