Weekendplanner

De queer weekendtips van Patty Pam-Pam

“Dit weekend presenteer ik mijn kerstsingle”

16 november 2018, 3 minuten

Ook deze week deelt een bekende nachtvlinder zijn of haar weekendtips. De eer is aan misschien wel de meest beroemde dragqueen uit het zuiden: Patty Pam-Pam.

Pam-Pam’s Dragtastic Friday

“Zoals iedere week begin ik mijn weekend in stijl met Pam-Pam’s Dragtastic Friday. Mijn wekelijkse dragavond in Queers café, met deze week als special guest performer Ashley Knight. Vanaf 10 uur zowel lipsyncs als live performances én de primeur van mijn nieuwe kerstsingle!”

16 november - Queers café, Amsterdam

queers weekendtips patty pam pam
Foto: Michel Swart

“Aangezien het vorige week de elfde van de elfde was en ik de rest van mijn weekend slijt met carnaval gerelateerde events in Limburg, geef ik jullie graag wat tips van evenementen die ik zelf helaas moet missen.”

Barry en Menno in De Regenboog

“Het leven houdt niet op buiten de ring, dus neem eens de trein naar Eindhoven! Vandaag is de laatste dag van GLOW, een prachtig (en gratis) licht-event. Natuurlijk eindig je dan bij bar De Regenboog waar Barry Paf en Menno de Boer heerlijke plaatjes draaien.

17 november - bar De Regenboog, Eindhoven

queers weekendtips patty pam pam
Barry en Menno tijdens RadioRave Summertour 2018 / foto: Instagram Barry

Kings & Queens verkiezing

“Is Eindhoven te ver voor de randstedeling? Dan kun je ook gewoon in Utrecht uitstappen. Bodytalk in Utrecht organiseert onder leiding van Roxy Diamond de Kings & Queens-verkiezing van 2018. Wie wordt de mooiste king of queen van het land? Je maakt het mee in Utrecht.

17 november - Bodytalk, Utrecht

queers weekendtips patty pam pam
Roxy Diamond / Foto: Instagram Roxy

Smartlappen Festival

“Als je zaterdag nog niet genoeg hebt van het mooie Utrecht, blijf zondag dan nog even plakken. Het hele weekend vindt er namelijk het Smartlappen Festival plaats. Zondag kun je daarvoor naar Cafe Kalff, waar niemand minder dan Coby van Dam haar gouden keeltje opentrekt.”

18 november - Cafe Kalff, Utrecht

queers weekendtips patty pam pam
Cafe Kalff-eigenaar Robbert Kalff met dragqueen Dusty

Bingo Monday with Patty Pam-Pam

“Jahaaa, ik weet dat het weekend maandagochtend voorbij is, maar speciaal voor de diehards (en bingo fanaten) sta ik maandagavond weer klaar mét m’n ballen, op een hak aan de Amstel. Vanaf half negen geef ik heerlijke prijzen weg tijdens de maandagavond bingo in Queers cafe.

19 november - Cafe Queers, Amsterdam

queers weekendtips patty pam pam
Patty in Queers Cafe

Hoofdbeeld: Michel Swart

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau