Winq ♥︎ Loves

Skullcandy brengt rust in drukke tijden

23 november 2018, Martijn Tulp, 2 minuten

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met súpercomfortabele chinos van Dockers, de nieuwste geur van Dsquared2 en een hoofdtelefoon van Skullcandy om helemaal mee uit te zonen.

Lekker parfum

Gember, mandarijn en citroen: dat is de nieuwste parfum van Dsquared2. WOOD is daarom perfect om de komende winter door te komen, of misschien wel aan je lief te geven tijdens de feestdagen. Waar het precies naar ruikt? “Mediterrane frisheid van bergamot uit Calabrië, geurnoten van mandarijn en citroen uit Sicilië en is verrijkt met elegante, scherpe geurnoten van gember. Samen met het elegante karakter van vetiver zorgt een moderne mix van without geurnoten voor verlichting in het donkere en warme parfum.” Al met al perfect voor een festive gevoel.

www.douglas.nl

Wood Dsquared2 Winq ♥︎ Loves

On-the-go chino

Elk seizoen gaat Dockers op zoek naar Challengers: mensen met een bijzondere mindset, onconventionele ondernemers. Dit keer werkt Dockers samen met Ross Borden, CEO van reisuitgever Matador Network. Borden runt zijn bedrijf over de hele wereld, wat hem een goede match maakt met Dockers’ Supreme Flex-model: baanbrekend comfort, ongelooflijke flexibiliteit én duurzaamheid – net als Borden’s eigen onderneming.

www.dockers.com

This is s*cking crazy

Van een puppy in een maatpak tot een peinzende olifant op een tak. Het is misschien niet ieders kopje thee, maar dat kan deze rebelse ontwerpers hoogstwaarschijnlijk geen sok schelen. Om het kledingstuk te bevorderen van een saaie sluitpost tot een sexy showstopper, stelden de rebelse oprichters van Sock My Feet een ongekend vreemde collectie samen. Sokken om een reactie mee uit te lokken. Hun slogan: you wear whatever the s*ck you want. Door de zelfontwikkelde deep-print techniek behoudt de afbeelding zijn kwaliteit tijdens het dragen. Bijkomend voordeel: deze spektakelsokken weet je na het wassen eenvoudig weer te paren.

www.sockmyfeet.com

Winq ♥︎ Loves Sock My Feet

Pittige modedames

‘Dat naaistertje’, zo werd de befaamde Coco Chanel minachtend omschreven door haar tijdgenoot Paul Poiret. Hij viel haar aan op haar vrouw-zijn, maar feitelijk zag hij haar als grote concurrent. Het baanbrekende boek Femmes Fatales gaat over vrouwelijke modeontwerpers die nét andere accenten in hun ontwerpen leggen. Ontwerpers die, net als veel vrouwen aan de top, dat extra stapje moe(s)ten doen om hetzelfde te bereiken als mannelijke collega’s. Van Coco Chanel tot Iris van Herpen. De bijbehorende tentoonstelling is t/m 24 maart 2019 te zien in het Gemeentemuseum Den Haag.

Uitgeverij Waanders & de Kunst - Prijs: € 24,95

Winq ♥︎ Loves Femmes Fatales

Even uitzonen

Skullcandy brengt met hun nieuwe Venue-hoofdtelefoon een stukje rust in drukke tijden. De comfortabel zittende headphones blocken ál het omgevingsgeluid zodat jij je helemaal kunt verliezen in je favoriete muziek. Mocht je toch ineens benieuwd zijn hoe het er in je omgeving aan toe gaat, dan activeer je met een druk op de knop de ‘monitor mode’. Ook relaxt: de batterij van de Venue-hoofdtelefoon gaat 24 (!) uur mee. En geen nood als je bijna de deur uit moet en erachter komt dat je vergeten bent om hem op te laden: na slechts 10 minuten laden kan ‘ie er weer 5 uur tegenaan!

Adviesprijs € 179,99. Verkrijgbaar bij MediaMarkt en op skullcandy.eu

Skullcandy Winq ♥︎ Loves
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau