Wow, wat mooi: hier is de trailer van The Lion King

Leestijd: < 1 min

Na Jungle Book komt Disney met een live-action verfilming van The Lion King. Met een echte sterrencast, bovendien: Beyoncé speelt voor Nala, Donald Glover is Simba en Seth Rogen doet de stem van Pumbaa. De eerste beelden zijn indrukwekkend. Bekijk hier de trailer.

Jon Favreau was verantwoordelijk voor de live-action remake van Jungle Book. Hij is opnieuw door Disney gevraagd voor The Lion King. De originele film stamt uit 1994. Daarna kwamen een aantal vervolgfilms, twee tv-series en een aantal korte films. Ook volgde een succesvolle musical, die nog altijd wereldwijd wordt opgevoerd.

Uit de cast van de originele animatiefilm uit ’94 doet alleen James Earl Jones mee aan de nieuwe verfilming. 87 jaar is hij inmiddels, en hij verzorgt opnieuw de stem van Mufasa.

Voor de overige rollen zijn Donald Glover gevraagd als Simba, Beyoncé doet Nala, Chiwetel Ejiofor is Scar, Seth Rogan spreekt de stem in van Pumbaa, Billy Eichner is  Timon, John Oliver kruipt in de huid van Zazu en Keegan Michael Key speelt Kamari.

The Lion King is vanaf 19 juli 2019 te zien in de bioscoop. Dat duurt dus nog even, maar hier zijn de eerste beelden. Kippenvel!

Powered by Labrador CMS