Amsterdam zoekt een jonge ambassadeur voor Pride 2019

Leestijd: < 1 min

Ben jij of ken jij iemand die tussen de 14 en 25 jaar is en die op een bijzondere manier iets heeft betekend voor de LHBTQ-gemeenschap? En lijkt het je leuk om een rol te spelen bij Amsterdam Pride 2019? Geef je dan nu op!

Net als vorig jaar kiest de organisatie van Amsterdam Pride een zogeheten Youth Pride-ambassadeur. En net als vorig jaar begint de verkiezing daarvan met een open inschrijvingsronde. Jongeren tussen de 14 en 25 jaar die op een bijzondere manier iets hebben betekend voor de LHBTQ-gemeenschap, kunnen zich voor 20 januari 2019 opgeven bij Marco Altena van de jongerencommissie van Amsterdam Pride. Dit doe je door hem een mailtje te sturen met een foto en een motivatie.

Uit deze inzendingen maakt de commissie een selectie. De geselecteerde kandidaten gaan naar de finale, die samenvalt met de loting van de Canal Parade en de bekendmaking van alle andere ambassadeurs.

Als officiële ambassadeur van de Pride word je ingezet als boegbeeld van de organisatie rondom belangrijke events voor, tijdens en na Amsterdam Pride.

Flyer
Flyer
Powered by Labrador CMS