Nieuw: Putting On, een realityshow op Instagram TV

Leestijd: < 1 min

Neem een Instagram-influencer die gay is én model. Ontwikkel vervolgens een eigen ondergoedmerk. Hoe breng je die dan aan de man? Met een eigen realityshow op Instagram. Het resultaat: een mix van Project Runway en Next Top Model met een vleug Sex and the City.

In Putting On volgen we On Mekahel, een Israëlische ondernemer die ook acteur en model is. Met een half miljoen volgers op Instagram is hij bovendien een belangrijke influencer. In de realityshow Putting On is te zien hoe hij in New York City zijn eigen ondergoedmerk M.O. Underwear in de markt probeert te zetten, samen met zijn ex-vriend.

Vooral dat laatste levert af en toe pittige situaties op. Hoe maak je zakelijke beslissingen terwijl er allerlei persoonlijke issues meespelen? De serie gaat niet alleen over dat ondergoedmerk, maar geeft vooral een inkijkje in het leven van On, die in het nachtleven rondhangt met celebs, exclusieve feestjes afstruint en daar komen die drama’s met z’n ex nog bovenop.

On Mekahel was al te zien in campagnes van H&M, Gap, Nike, Adidas en Puma. Ook speelde hij een rolletje in de film Oceans 8. Daarnaast is hij de social media director van Naomi Campbell en haar goededoelenproject Fashion For Relief.

Voor Putting On werkt On samen met Revry, het eerste queer global streaming netwerk. De trailer van de serie bekijk je hier onder. Hou ook

Powered by Labrador CMS