In Putting On volgen we On Mekahel, een Israëlische ondernemer die ook acteur en model is. Met een half miljoen volgers op Instagram is hij bovendien een belangrijke influencer. In de realityshow Putting On is te zien hoe hij in New York City zijn eigen ondergoedmerk M.O. Underwear in de markt probeert te zetten, samen met zijn ex-vriend.

Vooral dat laatste levert af en toe pittige situaties op. Hoe maak je zakelijke beslissingen terwijl er allerlei persoonlijke issues meespelen? De serie gaat niet alleen over dat ondergoedmerk, maar geeft vooral een inkijkje in het leven van On, die in het nachtleven rondhangt met celebs, exclusieve feestjes afstruint en daar komen die drama’s met z’n ex nog bovenop.

On Mekahel was al te zien in campagnes van H&M, Gap, Nike, Adidas en Puma. Ook speelde hij een rolletje in de film Oceans 8. Daarnaast is hij de social media director van Naomi Campbell en haar goededoelenproject Fashion For Relief.

Voor Putting On werkt On samen met Revry, het eerste queer global streaming netwerk. De trailer van de serie bekijk je hier onder. Hou ook het Instagram-account van Revry in de gaten, want via dat kanaal is de serie vanaf vrijdag 30 november te zien.