Muziek op vrijdag: meezingen met Mariah en de billen van Miley

Thank God It's Friday!

30 november 2018, Jaap Bartelds, 6 minuten

Mariah Carey zet haar belangrijkste twee troeven in om haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ te hypen. En Miley Cyrus is terug van weggeweest. Ze zingt op de nieuwe single van Mark Ronson en toont enthousiast haar bijna blote billen. Maar er zijn meer video’s, waarvan twee übergay.

Mariah Carey - 'All I Want For Christmas Is You'

Dé kerstplaat van Mariah stamt alweer uit 1994, maar scoort nog regelmatig in de hitlijsten. Het stond ook dit jaar alweer op nummer 9 in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Op haar Instagram-account deelt de elusive chanteuse een video waarin is te zien hoe haar kinders het koortje feilloos meezingen. We worden er helemaal vrolijk van.

Mark Ronson & Miley Cyrus - 'Nothing Breaks Like A Heart'

Prachtig, deze nieuwe single van Mark Ronson. In een epische video is te zien hoe de media verslag doen van 'Miley's Wild Ride'. Die woeste autorit doet Miley in een pikante glitteroutfit, waarin ze later ook opduikt in een nachtclub. 

Ricky Merino – ‘Miénteme’

Heeft de op Mallorca geboren Ricky Merino met ‘Miénteme’ zijn eerste Nederlandse hit te pakken? Het deuntje is er aanstekelijk genoeg voor, want het blijft meteen hangen. De homo-erotische video is ronduit hitsig te noemen: handen, tongen en andere lichaamsdelen gaan overal. We zijn alleen een beetje bang geworden voor de sm-meesteres met haar zweep.

Falko - 'Fragile'

Minstens zo aanstekelijk en ook alweer homo-erotisch is de video van de Belgische Falko. Al gaat het hier vooral ook over romantiek. Falko de Bolster is Vlaams en deed in 2011 mee aan de Belgische versie van Idols. Hij woont nu in Spanje, waar hij in zijn appartement in Madrid een kleine studio heeft geïnstalleerd. 'Fragile' is een klein, exotisch liedje.

Years & Years & Jax Jones – ‘Play’

Deze samenwerking is een match made in heaven. ‘Play’ klinkt heerlijk gelikt, maar ook heel bekend in de oren: wie heeft dit eerder gezongen? Een officiële video is er nog niet, maar eigenlijk is deze versie met twee dansende poppetjes die op Jax Jones en Years & Years-zanger Olly Alexander lijken, al leuk genoeg.

Grimes – ‘We Appreciate Power’

De heldere stem van Grimes klinkt ineens heel fragiel als die wordt omgeven door een steviger rockgeluid. Het is even wennen, want het schuurt, piept en kraakt een beetje. Maar stoer is het wel.

Bono & Pharrell – ‘Stayin’ Alive’

Jimmy Kimmel Live stond deze week in het teken van RED, een goed doel om geld in te zamelen voor de strijd tegen aids. De show brengt hiervoor ieder jaar een paar artiesten bij elkaar voor een duet. Dit jaar waren dat Bono van U2 en Pharrell Williams. Samen zingen ze een akoestische versie van de Bee Gees-hit ‘Stayin’ Alive’.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau