Winnen!

Winq geeft weg: kerstspecial

Meer dan € 3.000,- aan winterse cadeaus

Leestijd: < 1 min

Winq speelt voor kerstman! We geven voor meer dan 3.000 euro aan winterse cadeaus weg. Scroll snel door en kies wat je wilt hebben. Op 17 december maken we de winnaars bekend, zodat je je prijs nog voor de kerst binnen hebt.

Evoke H3
Met de draagbare digitale FM-radio van PURE luister je muziek in stijl. Klaar met de radio? Dan kun je de radio gemakkelijk via Bluetooth koppelen aan je Spotify of Apple Music. Daarnaast staat-ie ook nog eens fancy in je woonkamer.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Björn Borg ARCHIVE
Björn Borg gaat terug in de tijd: met de hulp van Rodi Heintz, Björn Borgs hoofdontwerper uit de jaren tachtig, kwam het kledingmerk dit najaar met de ARCHIVE-collectie. Je maakt bij Winq kans op deze gave retro trui.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Jaarabonnement + verrassingspakket
Winq geeft een aantal jaarabonnementen weg. De winnaars ontvangen een jaar lang Winq (7x) in combinatie met een goedgevuld verrassingspakket, samengesteld door jouw favoriete redactie.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Rimmel London
Al doe je nog zo hard je best, soms groeit die baard gewoon nét niet hard genoeg of scheer je 'm er zelf af. Bijtekenen lijkt een prima oplossing, maar met wat voor spul in vredesnaam? RIMMEL heeft dé oplossing: zij kwamen onlangs met een lijn speciaal voor mannen. De collectie bestaat uit vier producten om je wenkbrauwen te stylen en gezichtsbeharing te verzorgen. Ideaal!
Ik wil kans maken op deze prijs.

Colmar Jacket
Deze rode winterjas met donkerblauw teddy-effect van Colmar Originals houdt je stijlvol warm in de koude winterdagen. Het Italiaanse merk lanceert een urban collectie boordevol comfortabele jassen met een sportieve insteek en verrassende details. Zo ook deze donsjas met dubbele rits, steekzakken, een praktische binnenzak met rits en een makkelijk los te halen capuchon.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Kobo Plus
De tijd dat we halve koffers met boeken mee moeste zeuelen op vakantie ligt gelukkig ver achter ons. Digitale boeken it is. Met het e-bookabonnement van Kobo en Bol.com lees je onbeperkt (keuze uit meer dan 200.000 titels) oude classics en nieuwe pareltjes. Via Winq maak je kans op drie maandabonnementen.
Ik wil kans maken op deze prijs.

All I Want For Christmas Is You Concert
En nog zo'n vaste prik: Mariah’s kerstsingles in jouw kerst-afspeellijst. Dit jaar heb je de kans om mee te zingen met de queen of Christmas tijdens haar kerstconcert in de Ziggo Dome. Je hoort het goed: Mariah Carey komt met haar kerstshow naar Nederland. Je maakt kans op 2 mooie zitplekken en een wallet van 50 euro. (Deze actie is helaas voorbij) 
Ik wil kans maken op deze prijs.

Powered by Labrador CMS