7x mannenkalenders

De lekkerste mooie-mannenkalenders voor 2019

Pak die creditcard maar!

11 december 2018, Winq redactie, 3 minuten

'Een kalender, is dat niet wat ouderwets?', horen we je denken. Geloof ons, deze mannen weten de archaïsche jaarplanner prima te verkopen. Hierbij een overzicht van de prettigste exemplaren voor 2019.

Roeiers uit de kleren

Een jaarlijks hoogtepunt: de roeiers van de Universiteit van Warwick gaan maar wat graag uit de kleren. Al negen jaar lang mogen we genieten van blote billen en gespierde lijven. Dit keer aan het zwembad.

Roodharige hunks

Ook dit jaar heeft Thomas Knights twaalf roodharige mannen gestrikt voor zijn kalender. Extra leuk: er is er niet één, maar drie! Roodharige heren voor je slaapkamer, badkamer én voor op het toilet.

Mannen met paarden

De Horse and Hunk-kalender is op de redactie ieder jaar weer een favorietje. Twaalf stoere mannen nemen zonder shirt plaats op een prachtig hoefdier. Daarmee zetten ze zich al tien jaar in voor het goede doel.

Knetterknappe Fransmannen

De Goden van het Stadion gaan voor Grieks, dit jaar. De Franse rugbyspelers hebben de Griekse mythologie namelijk als thema gekozen voor hun jaarlijkse kalender. Het maakt de hunks er alleen maar heter op.

Australische brandweermannen

Vier (!) kalenders zijn er dit jaar van de Australian Firefighters. Naast een kalender met hunks en honden, eentje met random dieren en een met alleen de hete brandweermannen zelf, is er nu ook een gemaakt met poezen en kittens.

Knappe Aziaten

Het is Haikus With Hotties weer gelukt een onwijs fijne kalender af te leveren. De organisatie probeert door middel van een jaarlijkse kalender voor eens en altijd duidelijk te maken dat Aziaten niet minder knap zijn dan anderen. Zijn wij het alleen maar heel erg mee eens.

Een overzicht van pagina's van de kalender

Lekkere boeren

Boer Zoekt Vrouw is dan voorbij, gelukkig hebben wij een goed alternatief: met de Boeren Kalender mag je een jaar lang naar knappe boeren staren. Twaalf potige knullen uit de Bollenstreek en het Groene Hart hebben ervoor geposeerd.

Coverbeeld: Horse and Hunk-kalender 

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau