Winq ♥︎ Loves

Met deze kleding zie je eruit als een Amsterdamse vuilnisman

Bijzondere kledingcollectie

08 december 2018, Winq redactie, 3 minuten

We trakteren de lezers van ons magazine elke editie op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Deze week met een bijzondere Amsterdamse kledinglijn en de nieuwste speaker van Bang & Olufsen.

Lekker spul

Welriekend scheerschuim, aftershavecrème, een rrrevolutionair scheermesje en een zuignap om ’m mee aan de muur te plakken: The Set van Boldking bevat alles wat je nodig hebt voor een soepele scheerbeurt. Met kortingscode K3RSTBK (geldig t/m 18-02-2019) bestel je deze handige verzameling scheerproducten met 30 procent korting. Daarmee maak je tevens automatisch kans op een Mini Skincare Trio. Zo schuif je deze kerst met een zijdezacht kinnetje aan tafel.

The Set van Boldking
The Set van Boldking

Fckvase

Het Amsterdamse meubelmerk Werkwaardig ontwerpt producten voor iedereen die z’n interieur wat extra schwung wil geven. Hun nieuwste ontwerp, de Fckvase, in de vorm van een opgestoken middelvinger, lijkt op het eerste gezicht niet erg verwelkomend voor de mensen die je over de vloer krijgt. Toch is het tegendeel waar. Op de plek waar normaal gesproken de middelvinger zit, is ruimte voor bloemen. En zo wordt de vaas ineens een stuk meer loveable.

Fckvase vaas met roze bloem
Fckvase

Lekker drankje

Het begint traditie te worden: ieder jaar presenteert Hendrick’s Gin een nieuwe cadeauverpakking. Dit keer een ode aan de komkommer, gedrukt op een heel erg schattig kopje- en schoteltje. Het Garden of Unusual Wonders giftpack bestaat uit een 70cl fles Hendrick’s Gin met een kop en schoteltje, in drie verschillende desgins.

Hendrick’s Gin giftpack met kop en schotel
Garden of Unusual Wonders giftpack

That’s How We Roll

Welkom in de toekomst. Deze Beosound Edge-speaker van Bang & Olufsen ziet er met zijn ronde vorm niet alleen waanzinnig uit, maar je past het volume aan door ‘m simpelweg een duwtje te geven. Een klein zetje zorgt voor iets meer geluid. Zet je er flink kracht achter, dan knalt het geluid uit je speakers.

De Beosound Edge-speaker van Bang & Olufsen
Beosound Edge-speaker van Bang & Olufsen

Trendsetters

Wie had gedacht dat Amsterdamse vuilnismannen zouden dienen als inspiratiebron voor een duurzame kledinglijn? Daan Ubachs en Koen Warmerdam van het duurzame kledingmerk Unrobe wel. “In de vuilnismannen-lijn zit afval verwerkt”, zei Koen tegen Editie NL. “Bovendien willen we overporductie tegengaan door klanten te laten bestellen en precies dat aantal te maken.” Hoe duurzaam de kleren zijn? Op ieder item zit een QR-code waardoor je informatie kunt krijgen over de maker, de prijs en de marges van je kledingstuk. De collectie is tot en met 30 december te bestellen.

Unrobe Heroes of Waste Winq Loves
Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 107

Deze keer: een queer trouwspecial, It's a Sin en alles over de verkiezingen

Neem een abonnement

Geef cadeau