Ken je RADR al, de nieuwe reis-app voor gays?

Leestijd: < 1 min

RADR is de eerste open-minded reis-app die zich richt op gays. Het is geen dating-app, maar een nieuwe manier om gay friendly hotels te delen, reisbestemmingen, verborgen stranden, de beste restaurants, enzovoort. Eigenlijk alles waar jij je tijdens je reis welkom hebt gevoeld.

Een wereldwijde reis-app die speciaal is gericht op de LHBTQ-gemeenschap, die was er volgens de makers nog niet. Met RADR heb je een mobiele reisgids in handen die alles weet van je bestemming: waar je moet zijn voor de lekkerste cocktails en dan ook nog eens in een open minded omgeving. RADR is heel bewust niet gay only, maar biedt een overzicht van hotels, restaurants, attracties, stranden, clubs, cafés.

RADR biedt tips en reviews van gebruikers. Het is een Nederlands initiatief en had onlangs een soft launch in Amsterdam. Inloggen doe je via Facebook, maar RADR is ook prima te gebruiken zonder die koppeling.

RADR is te downloaden in de verschillende app-stores. Klik hier voor Apple/iOS en hier voor Android. Bekijk hier onder de promovideo.

Powered by Labrador CMS